Sorin Pușcașu de la Survivor, dezvăluiri dureroase: "Ai mei se căutau prin buzunare să ia o pâine"

Publicat pe

Revenit în țară din competiția din Republica Dominicană, Sorin Pușcașu, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor, și-a deschis sufletul pentru fanii săi, mărturisind detalii emoționante despre copilăria lui… care nu a fost una chiar roz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru fanii săi, nu puțini, a fost dezamăgitor faptul că Sorin Pușcașu a părăsit Survivor, acesta fiind unul dintre cei mai iubiți concurenți din tabăra Războinicilor. Din nefericire, tânărul a părăsit competiția din cauza unei accidentări care, din nefericire, nu doar că a fost extrem de gravă, dar a și agravat anumite afecțiuni preexistente.

Revenit în țară, Sorin a fost invitat la podcastul lui Jador, căruia i-a făcut niște mărturisiri neașteptate.

Sorin Pușcașu de la Survivor, dezvăluiri dureroase: "Ai mei se căutau prin buzunare să ia o pâine"Sorin Pușcașu de la Survivor, dezvăluiri dureroase: "Ai mei se căutau prin buzunare să ia o pâine"

Sorin Pușcașu, o copilărie dificilă

Fostul concurent de la Survivor a făcut niște dezvăluiri extrem de emoționante în podcastul lui Jador. Sorin Pușcașu a mărturisit că nu a avut o copilărie tocmai roz, iar asta deoarece, în aceea perioadă, părinții săi s-au confruntat cu dificultăți de ordin material. Războinicul a povestit însă că familia lui s-a străduit totuși să nu-l facă să simtă lipsurile.

„N-am avut o copilărie nici ușoară, nici grea. Nu pot să zic că muream de foame, dar ai mei s-au chinuit foarte rău. Îmi aduc aminte și acum, eram foarte mic, se căutau prin buzunare să ia o pâine. Aceeași situație ai întâlnit și tu, suntem pe acolo, cam de aceeași vârstă. S-au chinuit foarte mult, au încercat să-mi dea tot ce-mi doream, dar n-aveau atunci când îmi doream eu”, i-a mărturisit Sorin Pușcașu lui Jador.

Citește și: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

Citește și: Sorin Pușcașu, despre problemele de sănătate dobândite la Survivor: „Situația mea s-a agravat'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața ei

Citește și: Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog. „Suntem alarmaţi că…'

Citește și: Sărbătoare mare în familia actriței Dana Rogoz! Lia a împlinit un an: „Te iubesc infinit'

Cel mai frumos cadou – fratele lui

Fostul concurent de la Survivor a vorbit apoi și despre venirea pe lume a fratelui său, mult mai mic ca el, pe care a considerat-o cel mai frumos cadou.

„Mai am un frate mic, de zece ani, a fost cadoul meu de 20 de ani. Culmea este că eu m-am născut pe 7 septembrie, iar el pe 6 septembrie. S-a născut prematur, trebuia să se nască undeva prin octombrie și, nu știu, a fost așa ca o minune.

Am înțeles oricum situația, eram un băiat cuminte, foarte simțit, nu insistam niciodată ca orice copil. Știam că vor face tot posibilul”, a mai mărturisit Sorin Pușcașu.

Jador, care a avut, de asemenea, o copilărie dificilă, a rezonat cu Sorin Pușcașu și a conchis:

„Pentru noi și pentru unii oameni este o mare realizare tot ce-am făcut noi, dar înainte de critici trebuie să se gândească că și noi avem familii, am plecat de jos că fiecare, am făcut foame, majoritatea. Dacă în echipa mea erau oameni care ziceau că n-au, dar în echipa voastră…”, completat de Sorin: „Aproape toți”.

A părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate

Sorin Pușcașu s-a înscris la Survivor decis să câștige, însă problemele de sănătate, care s-au acutivat pe parcursul competiției, l-au obligat să abandoneze, spre dezamăgirea sa, dar și a nenumăraților lui fani.

„Eu am venit cumva șubred în această competiție, iar situația mea s-a agravat. Spre final am reușit să fac un RMN, iar din păcate rezultatele nu au fost bune. Am meniscul fracturat, am un tendon aproape să se rupă, iar la rotulă am o problemă din naștere. Dacă mi-aș reveni cu genunchiul și m-ar chema din nou, aș accepta fără să ezit. Orice aș spune eu acum, sunt sigur că nu aș fi văzut bine.

Eu nu am venit în această competiție să câștig, dacă aș fi câștigat era un bonus. Lumea mă acuză că am făcut strategii să rămân până la final',
a declarat Sorin, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter