Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul: „A rupt o parte din mine și...”

Publicat pe

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Blaze e unul dintre concurenții de la Survivor România 2022. La fel ca restul participanților, și el are sute de fani care-l urmăresc în fiecare ediție. De departe, cea mai mare susținătoare a lui este soția sa, Izabela. Recent, bruneta a oferit un interviu în care a scos la iveală detalii neștiute despre căsnicia lor. Iată care a fost cel mai greu moment al relației!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Blaze de la Survivor nu e străin de lumina reflectoarelor. În trecut, el a participat la o altă emisiune, de la Antena 1. E vorba despre show-ul matrimonial Mireasa. Acolo, el a întâlnit-o pe Izabela, cea care i-a devenit soție la câteva luni de la sfârșitul competiției. Tânăra îl susține acum de acasă, din România și îl vede pe Războinic în marea finală.

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul: „A rupt o parte din mine și...'Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul: „A rupt o parte din mine și...'

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. De curând, Izabela a acceptat să ofere un interviu amplu, în care a vorbit, în special, despre căsnicia cu Blaze de la Survivor. Astfel, bruneta a dezvăluit cum este acesta în spatele camerelor de filmat, pentru playtech.ro.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui Blaze, la Survivor:”Când dai colțul, să mă chemi…”

Citește și: Soția lui Blaze, de la Survivor, despre scandalurile dintre Războinici și Faimoși:”Mă enervează toți”

Citește și: Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie.Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori'

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Izabela și Blaze au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa Mireasa. Deși au și în prezent o relație frumoasă și solidă, legătura dintre ei ar fi fost pusă la încercare pe parcursul emisiunii de la Antena 1. Conform spuselor ei, în timpul competiției a avut loc și cel mai greu moment al relației lor.

Soția lui Blaze de la Survivor a povestit că, la un moment dat, relația lor a fost destul de afectată atunci când participau la Mireasa. Spune ea, a avut o perioadă în care era cu nervii la pământ și se simțea atacată din toate părțile. Ipostazele cu ea de atunci l-ar fi făcut pe Războinic să fie puțin confuz, însă, din fericire, au trecut cu bine peste acea etapă.

„Cel mai greu moment al relației noastre a fost în show-ul la care am participat împreună. A fost o perioadă când eu eram cu nervii la pământ și am avut probleme cu sănătatea. Oamenii din jur mă atacau în fiecare zi, iar eu reacționam și mă consumam foarte mult… Nu mai eram eu deloc…

În emisiune erau prezentate materiale care mă puneau într-o lumină proastă, oamenii de afară îi scriau scrisori și mă desconsiderau, susțineau că nu îl merit și multe altele… Iar în momentele când eu eram atacată, eram directă și nu permiteam teatrul ieftin. Cred că în momentele alea, relația noastră a fost cea mai afectată, pentru că Blaze nu știa ce să mai creadă.

Avea încredere în mine, dar vedea materiale (făcute în așa fel încât eu să fiu oaia neagră), încât își ridica semne de întrebare, pentru că nu știa dacă așa eram eu și în viața reală, în afara camerelor. S-a convins singur când am ieșit din show de faptul că eram nedreptățita și nu eram deloc așa cum încercau să mă facă să par ceilalți', a spus soția lui Blaze de la Survivor.

„Nu voiam să plece'

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Izabela a recunoscut că nu și-a dorit ca Blaze să plece la Survivor, pentru că știa că îi va fi foarte dor de el. Însă, văzând cât de încântat este de această aventură, ea a decis să-l susțină.

„Nu am conștientizat că va pleca până în momentul în care a început să-și facă bagajul. Nu voiam să plece, dar am văzut cât de tare își dorea și cât de încântat era despre acest proiect… iar atunci am zis că o să fie foarte greu pentru amândoi, dar îl susțin. În dragoste faci și sacrificii, iar dacă el e fericit să fie acolo, am ales să fiu alături de el. La bine și la greu, nu?

(…) Greu fără el? A rupt o parte din mine și a luat-o cu el în Dominicană. Îmi lipsește enorm, mi-e dor de el în fiecare clipă și abia aștept să fim din nou împreună', a mai transmis ea.

Soția lui Blaze, despre concurenții Survivor: „Am senzația că e marginalizat de unele persoane'

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Tot despre Blaze, Izabela a declarat că a observat unele schimbări la nivelul comportamentului, la Survivor. Aceasta a văzut că lui îi e foarte dor de ea, lucru care nu s-a mai întâmpat până acum, pentru că au stat mereu împreună. Bruneta e de părere că Războinicul se înțelege bine cu echipa, dar crede că ar fi marginalizat de unele persoane.

„Am observat că îi este foarte dor de mine, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum pentru că nu am stat separați nici măcar o zi, de când ne-am cunoscut.

(…) Cred că se înțeleg ok. Dar am senzația că e marginalizat de unele persoane. (…) Da! Îl văd în finală, categoric! Rămâne o surpriză momentul în care va veni acasă', a mai transmis Izabela.

Izabela, secretul căsniciei cu Blaze de la Survivor

Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul. Printre altele, Izabela a fost întrebată care e secretul căsniciei cu Blaze de la Survivor și dacă e pregătită să-și mărească familia. Răspunsul ei a fost unul scurt, însă ca o declarație de iubire pentru Războinic.

„Când ceva se strică, repari, nu arunci. Așa e și la noi. Sunt pregătită să fac orice cu Blaze', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter