Starlin l-a atacat pe Albert Oprea de la Survivor: "Nu făcea nimic"

Publicat pe

După ce a fost eliminat din competiția din Republica Dominicană, Starlin a oferit mai multe amănunte de culise, atât despre Albert Oprea de la Survivor, la adresa căruia nu a avut numai cuvinte bune de spus, cât și despre alți colegi de-ai lui. Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut concurentul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a revenit acasă în urma eliminării din competiția Survivor, Starlin a făcut dezvăluiri, mai mult sau mai puțin neașteptate, atât despre greutățile întâmpinate în concurs, cât și despre colegii săi de echipă… Iar unele au fost de-a dreptul surprinzătoare. Iată ce a avut de spus Starlin despre Albert Oprea, cel care l-a propus spre eliminare, dar și despre Sindy și Alin.

Starlin l-a atacat pe Albert Oprea de la Survivor: "Nu făcea nimic"Starlin l-a atacat pe Albert Oprea de la Survivor: "Nu făcea nimic"

Ce a mărturisit Starlin despre Albert Oprea de la Survivor

Deși între Starlin și Albert Oprea lucrurile nu au degenerat la Survivor, totuși concurentul a dat niște detalii surprinzătoare despre colegul său rămas în competiție. Invitat la Teo Show, Starlin a mărturisit că Războinicul nu-și mai dădea interesul pentru echipă, fapt observat, de altfel, și de colega lor Sindy.

Citește și: Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor: „Pentru ea am venit aici”

Citește și: De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor: „Nu s-a dat la televizor”

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor. „I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă…'

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut '

„La fel ca Sindy, când am ieșit am văzut ceva, iar acolo înauntru mă întrebam de o mie de ori ce se întâmplă. Albert a intrat în competiție la fel ca noi toți, l-am văzut ca pe un copil talentat, cred că toți de acolo au câștigat dreptul să fie acolo. El era mereu cu Alin și cred că a început să se adapteze mai mult la comportamentul lui Alin, era cu el tot timpul. Alin e un om mai matur și l-a tras după el, ăsta e punctul meu de vedere. Nu văd nimic rău în asta, fiecare alege cu cine stă. Dar, în momentul în care tu ajungi într-o competiție care este sută la sută de echipă, competiția durează câteva ore acolo, în teren, dar restul e în câmp, împreună cu restul.

A fost un moment când eram aproape toți, ne apucaserăm să facem schimbări la baracă, eu am plecat după lemne cu Sorin, Andrei era nou venit, avea două săptămâni și a zis că se duce să caute palmier cu Musty să punem mai mult pe perete. Și a venit Andrei cu palmier, Albert nu știu ce făcea, dar țin minte că i-a spus Andrei „te rog, ajută-mă', iar Albert nu făcea nimic. I-a zis „lasă-mă un pic', dar nu făcea nimic, avea destul timp liber. După câteva minute bune, s-a apucat Andrei și Albert l-a lăsat singur', a povestit Starlin. 

Starlin, despre Sindy și Alin

După ce a povestit despre experiența prin care a trecut la Survivor, mărturisind că a fost extrem de greu, Starlin a vorbit și despre ceilalți colegi de-ai lui, mărturisind că a fost dezamăgit de atitudinea lui Alin, și nu doar o dată.

„Fiecare știa în câmp ce trebuie să facă, nu trebuie să aștepți pe cineva să îți spună că se faci. Toată lumea muncea și tu stai în cap. Ce s-a întâmplat cu Alin, ce numeam noi bisericuța. Majoritatea aveam lucruri de făcut și el pur și simplu stătea. E OK să stai, dar în fiecare zi?”, a comentat Starlin.

Despre Sindy însă, fostul concurent a avut doar cuvinte bune de spus, deși, a mărturisit el, inițial nu și-a făcut o părere prea bună despre ea.

„La început, când mă uităm la Sindy oboseam, dar apoi am început să o cunosc și a fost total diferit. E o fată cu un suflet extrem de bun, nu are răutate în ea', a mai spus Războinicul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter