A murit Juan Joya Borja, actorul celebru pentru râsul său molipsitor

Publicat pe

Popularul actor şi om de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut sub numele de „El Risitas', a murit la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla. Juan Joya Borja a devenit faimos pe planetă pentru râsul lui molipsitor. Pe Twitch, râsul său s-a transformat într-un emote cunoscut sub numele de „KEKW'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

„El Risitas' a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale, relatează ABC.

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină: „Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down' / EXCLUSIV

Citește și: Dramele din viața actriței Dorina Lazăr: „Bărbatul meu a murit de cancer. Fiicei mele i-a fost frică să nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea! Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

A murit Juan Joya Borja, actorul celebru pentru râsul său molipsitorA murit Juan Joya Borja, actorul celebru pentru râsul său molipsitor

Îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă la scurt timp după transfer.

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele „El vagamundo' sau „Ratones coloraos', unde şi-a povestit experienţele alături de acum defunctul „El Peíto'. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cuñaooo' i-au adus porecla „El Risitas', informează Mediafax.

Actorul a ajuns faimos la nivel internaţional în urma unui videoclip ce s-a viralizat pe Reddit în 2014. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar suprapunerea sa cu diferite texte amuzante a creat numeroase clipuri virale.

Videoclipul original cu momentul cu râsul isteric este din 2007, iar Juan Joya Borja povestea la acel moment prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

La nivel internațional, actorul a ajuns faimos în 2014, când pe platforma Reddit s-a viralizat un videoclip cu acesta. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar parodierea spuselor actorului cu diferite texte amuzante a creat multe clipuri virale.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter