Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: "M-a pus pe piedestal"

Publicat pe

Adela Popescu a fost invitată în emisiunea lui Mihai Morar, de pe Youtube. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a făcut o serie de mărturisiri despre viața ei, atât pe plan profesional, cât și personal. Soția lui Radu Vâlcan urmează să devină mamă de băiat pentru a treia oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În podcastul „Fain & Simplu' , Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor ei câteva secrete din carieră. Adela Popescu a cunoscut succesul la o vârstă relativ fragedă, inițial în muzică, apoi ca actriță în primele telenovele românești. S-a maturizat pe platourile de filmare, acolo unde a trăit și o frumoasă poveste de dragoste cu primul ei iubit, Dan Bordeianu.

„Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din aceasta țară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. Succesul ăla nu eram eu! Toate lucrurile care au fost catalogate drept eșec în viața mea, au fost pași înainte către ceva mai bun!', a mărturisit Adela Popescu.

Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: "M-a pus pe piedestal"Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: "M-a pus pe piedestal"

Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan

În acest moment, frumoasa prezentatoare are tot ce și-ar putea dori. S-a mutat într-o casă nouă, are doi fii minunați, iar al treilea este pe drum. Mai mult decât atât, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan.

Chiar dacă au amândoi niște cariere solicitante, reușesc să se înțeleagă de minune pentru că el este partea calmă din cuplu.

'Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul. Zice: Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge', a povestit actrița.

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan:'Avem uși care nu se văd'

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: „Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…'

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară:„Noi ne doream mult acest copil’

Ce a făcut Radu Vâlcan, încă de la începutul relației

Modul în care Radu Vâlcan și-a tratat partenera de viață încă din primele lui de relație a făcut-o pe Adela Popescu să evolueze în bine. A avut grijă să îi reamintească de fiecare dată că este o femeie frumoasă, inteligentă și pe care o apreciază enorm.

'Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal', a adăugat Adela Popescu, în emisiunea lui Mihai Morar.

Adela, despre viața de mamă

Cu toate că are deja experiență ca mamă, având doi fii, Adela își face și acum griji. Încearcă să aplice metodele folosite de către părinții ei, care au fost toată viața cadre didactice în satul Șușani. Însă, îndoiala nu pleacă niciodată din sufletul ei.

„Nu știu dacă copiii mei sunt bine crescuți. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construiește caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd și atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcționăm atenția și obiceiurile în funcție de ce ne dorim de la ei ca rezultat?', a mărturisit Adela Popescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter