Adelina Pestrițu, declarații neașteptate despre cel de-al doilea copil. "Cât de frumos, să vă trăiască!"

Publicat pe

Adelina Pestrițu își dorește încă un copil, dar minunea nu s-a întâmplat până acum. Recent, bruneta a afirmat, din nou, că abia așteaptă să apară în viața lor un frățior pentru Zeny.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o imagine cu ea și o fetiță de un an, despre care spune că este fina ei, iar la descriere bruneta a menționat că acel moment petrecut alături de copilă a făcut-o să-și dorească și mai mult un frățior pentru Zeny.

„Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth', a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Zeci de fani au reacționat imediat și au încurajat-o în această dorință:. „Cât de frumos 😇💜Binecuvântările cerești sa cadă peste voi🙏Hai și cu frățiorul 😁💜', „Da, bine gândit', sau „Să vă trăiască și hai cu frațioara', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Adelina Pestrițu, declarații neașteptate despre cel de-al doilea copil. "Cât de frumos, să vă trăiască!"Adelina Pestrițu, declarații neașteptate despre cel de-al doilea copil. "Cât de frumos, să vă trăiască!"

Adelina și soțul ei, Virgil, au împreună o fetiță, Zeny, care pe 3 august a împlinit doi ani. „La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul', a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare în ziua în care și-a aniversat fetița.

Citește și: Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cele două erau prietene…

Adelina pestrițu a învins COVID-19

Adelina Pestrițu a petrecut 14 zile în izolare din cauza noului coronavirus. La începutul lunii septembrie, bruneta a fost internată la Spitalul Militari, iar după trei zile de spitalizare, ea a mers în izolare, într-un apartament, sub supravegherea DSP.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. […]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi', a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Imaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter