Adelina Pestrițu, vacanță surpriză în Dubai pentru iubit. Reacția lui Virgil Șteblea, după ce camerele video s-au oprit: ”Îmi dădeau lacrimile”

Publicat pe

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea abia s-au întors din Dubai, iar experiențele pe care le-au trăit acolo sunt de neuitat. Vedeta este încântată de tot ceea ce a văzut acolo, chiar dacă nu este prima dată pentru ea. Adelina Pestrițu i-a făcut cadou vacanța logodnicului ei.

S-au întors de la 40 de grade la 2 grade. Adelina Pestrițu a fost prezentă aseară la un eveniment monden, unde nu am putut să nu-i observăm bronzul. Vedeta și logodnicul ei s-au simțit de minune în cele șase zile pe care le-au petrecut în Dubai. În Emirate, cei doi au mers în safari, dar și cu balonul cu aer cald. Adelina Pestrițu a pus totul la cale și i-a făcut o surpriză lui Virgil Șteblea.

'Slavă Domnului că am ajuns și eu la soare, pentru că în ultima perioadă am fost cu burtică. În vacanță ne-am simțit minunat. Au fost șase zile de vis, șase zile în care ne-am bucurat unul de celălalt, nu că acasă nu am face lucrul acesta, dar când suntem depărte este mult mai romantic totul. Mi-a plăcut vremea și deșertul. Mi-a plăcut extraordinar de mult cu balonul. Îmi place extrem de mult cum trăiesc oamenii acolo.', a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Virgil Șteblea nu a bănuit nicio secundă ce pune la cale logodnica lui. Așa că Adelina Pestrițu a venit direct cu bagajele la aeroport, unde i-a dat marea veste iubitului ei. Când s-au închis camerele de filmat, Virgil Șteblea a rămas fără reacție și nu știa ce să mai zică la așa surpriză frumoasă. Adelina Pestrițu a pregătit totul până la cel mai mic detaliu, vedeta venind cu o geacă mai subțire la aeroport pentru iubitul ei, care avea pe el un cojoc destul de gros.

'Era atât de emoționat încât îmi dădeau lacrimile pentru că vedeam cât de mult se bucură de această surpriză. Cumva parcă nu știa cum să se exteriorizeze. El nu este o persoană care se exteriorizează foarte ușor. E bine că ne completăm. S-a bucurat foarte tare, mi-a mulțumit foarte mult. Am avut de toate. Am avut o geacă și pentru el, pentru că el plecase cu un cojoc.', ne-a mai spus vedeta.

Citește și: Adelina Pestrițu, în costum de baie la trei luni după ce a născut. Vedeta arată fabulos

Citește și: Adelina Pestrițu, probleme înainte de botezul Zenaidei Maria: 'Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter