Adelina Pestrițu, în costum de baie la trei luni după ce a născut. Vedeta arată fabulos

Publicat pe

În urmă cu trei luni, mai exact pe data de 3 august, Adelina Pestrițu devenea mămică pentru prima dată, iar emoțiile au fost mari. Vedeta a ținut o dietă proprie pentru a scăpa de kilogramele în plus. La trei luni după ce a născut, Adelina Pestrițu s-a pozat în costum de baie.

Proaspăta mămică a reușit într-un timp record să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, iar asta se datorează somodietei și tratamentelor corporale pe care vedeta le-a făcut. Imediat după botezul micuței Zenaida Maria, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au plecat în vacanță în Dubai, doar ei doi.

Se pare că dieta pe care vedeta a ținut-o a dat rezultate, pentru că Adelina Pestrițu arată demențial la trei luni după ce a născut. Proaspăta mămică s-a pozat în costum de baie mândră de silueta ei și de rezultatele pe care le-a obținut în urma somodietei. Multe femei i-au călcat pe urme vedetei și au ținut dieta acesteia.

Adelina Pestrițu, în costum de baie la trei luni după ce a născut

Adelina Pestrițu, în costum de baie la trei luni după ce a născut

Vacanță în Dubai de ziua lui Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu i-a făcut un cadou neașteptat tatăl fetiței sale. Vedeta l-a dus pe Virgil Șteblea în vacanță în Dubai, la unul dintre cele mai scumpe hoteluri de pe Insula Palmier. Tatăl micuței Zenaida nu se aștepta nicio secundă la un așa cadou. Adelina Pestrițu a pus totul la cale și a organizat toată vacanța fără ca Virgil Șteblea să bănuiască ceva. 'Știre de ultima oră! ☠️ Proaspăt tătic răpit de ziua lui și dus în Dubai! 😹 Întreaga poveste mâine la Teo Show, la Kanal D!  Poze și filmări din călătoria iubitului furat de logodnică', a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Citește și: Adelina Pestrițu, probleme înainte de botezul Zenaidei Maria: 'Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura'

Citește și: Adelina Pestrițu a iscat controverse pe internet cu o poză before/after: „Voi, vedetele, reușiți să slăbiți și să vă crească părul peste noapte!'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter