Adevăratul motiv pentru care Andra a plecat de la VOCEA ROMÂNIEI, show-ul de la Pro TV, unde era în juriu

Publicat pe

Andra a plecat de la Vocea României, show-ul de la Pro TV, unde era în juriu şi locul său a fost luat de Horia Brenciu. Andra a declarat, în exclusivitate pentru VIVA! că programul mult prea solicitant a determinat-o să spună „Stop!' rolului de jurat la Vocea României şi să rămână doar cu el de la Românii au talent. Există, însă, şi un alt motiv întemeiat pentru care Andra a decis să renunţe la show-ul de talente de la Pro TV.

Adevăratul motiv pentru care Andra a plecat de la VOCEA ROMÂNIEI, show-ul de la Pro TV, unde era în juriuAdevăratul motiv pentru care Andra a plecat de la VOCEA ROMÂNIEI, show-ul de la Pro TV, unde era în juriu

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum!

De Românii au talent sunt mult mai atașată dupa 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo', a declarat Andra, în exclusivitate pentru VIVA!.

Conform unor surse citate de Cancan.ro, adevăratul motiv pentru care Andra a plecat de la Vocea României ar fi turneul național organizat cu Carrefour, „Turneul Carrefour – live and crunchy'.  Acest contractul ar fi valabil doi ani. În cazul în care ar fi dorit să continue la Vocea României', artista ar fi trebuit să renunțe la concertele programate de-a lungul următoarelor luni, situaţie imposibilă în acest caz.

De altfel, pe 16 noiembrie, Andra are concert la Craiova, plus alte reprezentații în toată țara.

Pe 1 decembrie, fix de Ziua Naţională, este programată finala emisiunii Vocea României'. Doar că, în aceeași zi, Andra are programat un concert la Cluj-Napoca, unde este aşteptată de  peste 7.000 de oameni.

La Vocea României, Andra va fi înlocuită de Horia Brenciu, liber de contract după ce show-ul X Factor, unde era jurat, a fost scos din grila de programe a Antenei 1.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter