Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani: "Adrenalina de la tata o am"

Publicat pe

La 14 ani, Albert Iovan este pilot de raliu! Fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan este pasionat de mașini și spune că a moștenit adrenalina de la tatăl său, regretatul pilot care a murit în 2014, într-un accident aviatic petrecut în Apuseni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan și Albert au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. La 14 ani, Albert se concentrează mai mult pe studiile și pasiunile sale și a dezvăluit că îi place matematica, dar cel mai mult să conducă.

Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani: "Adrenalina de la tata o am"Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani: "Adrenalina de la tata o am"

Albert Iovan participă chiar la diverse concursuri, la doar 14 ani are licență de pilot de raliu. Are licență de pilot de raliu și și-a început cariera de viitor campion chiar luna trecută, însă idealurile sale nu se opresc aici.

Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani

Albert își dorește din răsputeri să ajungă până la Campionatul Mondial, iar visul său este pe cale să se împlinească pentru că are toată susținerea familiei. Tatăl lui era pilot de aviație comercială, iar Albert spune că de la el a moștenit setea de adrenalină.

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut, până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu, cu mașinile.

Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând', a declarat Albert Iovan la PRO TV.

Romanița Iovan și-a susținut întotdeauna fiul, însă recunoaște că e mereu emoționată când știe că Albert trebuie să urce la volan. E mândră însă că fiul său are atât de mult talent și îndemânare.

„Sunt alături de el din orice punct de vedere. E un sport care o să-l dezvolte foarte frumos pe Albert. El are o îmbunătățire a calităților noastre la un loc, ceea ce este un lucru minunat', a mărturisit Romanița Iovan.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute:'Nu construim case, ci…'

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc.Cum se înțelege cu viitorul ginere

Romanița Iovan asistă cu mândrie la parcursul fiului său și îl încurajează în deciziile sale.

„Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe', a declarat designerul.

Albert Iovan a moștenit casa tatălui său

Romanița Iovan declara în urmă cu ceva timp că fiul său, Albert, se va bucura de casa tatălui său, loc pe care de altfel îl vizitează oricând dorește.

„Da, deci casa e a lui, în totalitate. Mă bucur pentru el. Nu e neapărat de primit aici, că a fost o tranzacție până la urmă. Subiectul ăsta este confidențial. Este evident că acolo sunt multe dintre amintirile lui. (…) Părerea mea este că o mamă curajoasă are un copil curajos sau invers', a spus Romanița Iovan la „Antena Stars'.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter