Alex Bodi, primele declarații despre Justyna, noua femeie din viața lui: „Nu avem motive să ascundem”

Publicat pe

Afaceristul din Mediaș a petrecut câteva zile de vis în Polonia, acolo unde ar fi vizitat-o pe presupusa lu iubită. Foarte multe persoane se întreabă dacă Alex Bodi este sau nu cu Justyna, iar bărbatul a decis să discute despre femeia pentru care a străbătut mii de kilometri. Care este adevărul despre relația lor.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Bodi nu pierde timpul! După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu a început o relație cu Daria Radionova, ca mai apoi să ajungă în brațele Biancăi Iordache, iar acum vorbește cu Justyna! Deja se vehiculează că ei doi ar fi cel mai nou cuplu din showbiz, mai ales că Alex Bodi a vizitat-o pe Justyna în urmă cu doar câteva zile, tocmai în Polonia.

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi? „Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă”

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV: 'A fost agresiv cu mine'

Citește și: Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: 'A sărit cu cuțitul la el'

Din ce în ce mai multe persoane se întreabă dacă Alex Bodi este într-o relație cu Justyna, mai ales că a decis să nu ofere prea multe declarații în acest sens. Alex Bodi a discutat despre Justyna cu jurnaliștii de la Antena Stars, cărora le-a dat de înțeles că încă nu sunt împreună, dar nu exclude această posibilitate. Alex Bodi se gândește serios la Justyna ca la viitoarea sa parteneră, dar este prea devreme ca să poată confirma sau infirma o posibilă idilă.

Alex Bodi, primele declarații despre Justyna, noua femeie din viața lui: „Nu avem motive să ascundem'Alex Bodi, primele declarații despre Justyna, noua femeie din viața lui: „Nu avem motive să ascundem'

Alex Bodi, adevărul despre relația cu Justyna

„Nu există felicitări deocamdată. Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa. În orice, nu numai în relații. Nu există deocamdată așa ceva. Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Da, am fost (n.red. – în Polonia, la Justyna). Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul. Nu pot să îmi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva când încă…

Nu ne tatonăm, ne cunoaștem, ne-am cunoscut. Nu ne tatonăm pentru că ne cunoaștem, dar o să vedem ce decidem pe parcurs. Nu știu, să vedem cu pandemia. Glumesc. O să vedem, când o să se întâmple îți dai seama că nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem.

E o femeie superbă, ca să zic așa. E foarte inteligentă, foarte la locul ei și știe ce vrea. Așa am observat. Este superbă și fizic și la felul în care gândește. Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.', a precizat Alex Bodi, cu privire la relația cu Justyna.

Alex Bodi nici că mai vrea să audă de Daria Radionova!

Alex Bodi este pregătit să treacă peste fostele sale relații și să se concentreze pe dezvoltarea celei care o implică pe Justyna, femeia căreia tocmai i-a făcut o vizită în Polonia. Totuși, Daria Radionova nu l-a uitat pe afacerist și a dezvăluit că există o asemănare izbitoare între ea și Justyna. Alex Bodi a precizat că nu îl interesează declarațiile Dariei și că nu își dorește să mai aibă de-a face cu ea.

„ Nu mă interesează ce zice Daria și dacă a comentat ea nici nu vreau să discut subiectul ăsta. Nu mă interesează ce spune ea, sincer!', a declarat vehement Alex Bodi, despre fosta lui iubită.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter