Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Publicat pe

Au fost niște zile grele pentru ambele echipe de la Survivor. După ce Marilena din echipa Războinicilor a cerut să plece acasă, fiind ulterior descalificată, acum medicii au decis că Alexandra Stan din echipa Faimoșilor nu mai poate continua această competiție, așa că a fost eliminată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Daniel Pavel a a anunțat întrunirea unui Consiliu de Urgență la Survivor. Această măsură a fost necesară, în urma diagnosticului primit de Alexandra Stan din partea medicilor. Aceștia consideră că nu mai este aptă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic.

'Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte”, și-a început discursul Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România.

Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participeAlexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor

Înainte să îi dea legătura Alexandrei Stan, Daniel Pavel le-a reamintit celorlalți concurenți cât de important este să reziști și psihic în Republica Dominicană.

Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre.

Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul', a mai spus Daniel Pavel.

Citește și: Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită'

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor. Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

Citește și: Andreea Moșneagu de la Survivor se căsătorește: „Din echipa mea nu va fi nimeni domnișoară de onoare”

Alexandra Stan, în lacrimi după eliminarea de la Survivor

Cu toate că și-a dorit să plece acasă, despărțirea de colegi nu a fost deloc una ușoară pentru Alexandra. Cu ochii în lacrimi, i-a încurajat pe Faimoși să lupte mai departe, cu toate puterile.

'Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine', a mărturisit Alexandra Stan.

Marilena s-a cerut acasă

Și Războinicii au pierdut un om, după ce Marilena nu s-a mai putut repune pe picioare, nici fizic, nici psihic. Concurenta a cedat nervos și a plâns aproape zilnic. Din fericire pentru ea, Daniel Pavel a anunțat că este descalificată, putând astfel să plece acasă.

„Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe’, a declarat Mihaela Berteanu, fostă concurentă la Survivor România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter