Anca Serea, noi probleme cu sănătatea: "Super obosită, din păcate cu tensiunea 9..."

Publicat pe

Anca Serea acuză noi probleme de sănătate! Vedeta a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare, iar fanii au întrebat-o imediat ce s-a întâmplat, așa că Anca Serea a fost nevoită să revină cu un răspuns. Oboseala și tensiunea arterială scăzută s-au adăugat problemelor mai vechi ale Ancăi, așa că vedeta a clacat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Problemele de sănătate au determinat-o din nou pe Anca Serea să ia o pauză de la activitatea ei pe rețelele de socializare și fanii au reacționat imediat. Vedeta a revenit cu explicații pentru că oamenii care o urmăresc în online se îngrijoraseră, având în vedere problemele ei de sănătate mai vechi.

Anca Serea, noi probleme cu sănătatea: "Super obosită, din păcate cu tensiunea 9..."Anca Serea, noi probleme cu sănătatea: "Super obosită, din păcate cu tensiunea 9..."

Ce probleme de sănătate are Anca Serea acum

Anca Serea își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată, vedeta și-a justificat absența și le-a transmis urmăritorilor săi motivul pentru care a ”dispărut” din peisaj.

”După o săptămână foarte grea în care și voi ați observat că ați lipsit. Am lipsit că am fost super obosită, din păcate cu tensiunea 9…”, a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Andreea Marin: „Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…’ / EXCLUSIV

Ce se întâmplă când ai tensiune mică, precum Anca Serea

Tensiunea arterială reprezintă presiunea exercitată de coloana de sânge asupra peretelui vascular, în timp ce inima pompează sânge.

Tensiunea arterială se măsoara in milimetri de coloana de mercur (mm col Hg). Tensiunea arteriala este considerata normală atunci valoarea sistolică este mai mică de 129 mm col Hg, iar cea diastolica mai mica de 84 mm col Hg.

De regulă, hipotensivii dezvoltă următoarele simptome:

– stare de ameţeală
– pierderea echilibrului
– durere de cap
– vedere neclară
– senzaţie de greaţă
– stare de oboseală
– stare de leşin
– membre reci
– respirație rapidă, superficială

Anca Serea a avut probleme mari de sănătate în trecut

Anca Serea a avut o perioadă dificilă, în urmă cu doi ani, când a descoperit că are probleme de sănătate.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, prezentatoarea TV a făcut mărturisiri dureroase despre momentul în care a căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri.

„Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important. Mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc indiferent de orice. Trebuie să am grijă de sănătatea mea, ceea ce nu făcusem până acum.

Pur și simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri. Eram cu Adi. Am simțit că nu mă simt bine, că nu mai am energie, nu mai vedeam bine.

Am mers la o farmacie și am luat niște pastiluțe, niște suplimente. Eram deja… nu mai auzeam, nu mai vedeam cu partea dreaptă. Nu îmi mai simțeam mâinile și picioarele. Am mers la spital și m-au descoperit cu hemoglobină și feritină zero, practic nu mai aveam niciun depozit de fier. Hemoglobina era 4,6, adică o valoare foarte mică.

Pot să mă consider un om norocos, pentru că până în momentul acela nu am avut un episod care să îmi anunțe ceva. De aceea și medicii au fost foarte uimiți de cum am rezistat o perioadă atât de lungă', a povestit Anca Serea.

După ce s-a întors din Bulgaria, ea s-a internat într-un spital din Capitală, unde a făcut transfuzie de sânge. Soția lui Adi Sînă își aduce aminte că era atât de slăbită, încât nici nu putea să țină telefonul în mână.

Între timp, Anca Serea a reușit să se pună pe picioare și să aibă mai multă grijă de sănătatea ei.

„Să ne punem pe primul loc, să avem grijă de noi, să ne alimentăm corect, să dormim cât se poate. Eu am avut ani în care adormeam după ora 3 și mă trezeam la 7.30-8. Mâncare… două frunze, două mere și doi pufuleți din când în când. Cumva vina mi-a aparținut. În primul rând am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte.

Multe le făceam pentru alții, exceptând copiii. Am învățat să mai spun și nu din când în când. Eu nu refuzam niciodată nimic. M-au lăsat motoarele. S-a uitat doctorul în ochii mei și mi-a zis: „Dacă nu te potolești nu mai prinzi 40 de ani. Vrei să mori?”. Cam asta a fost discuția, pentru că nu mai eram un om normal', a declarat vedeta.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter