Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație: "Fiica noastră este..."

Publicat pe

Angela Rusu și Marius Moldovan au împlinit 11 ani de relație. Cei doi au devenit părinți acum opt luni și Măriuca este centrul Universului lor, motiv pentru care fetița este prioritatea lor numărul 1. Angela Rusu spune că Măriuca este cel mai frumos cadou pe care ea și Marius îl puteau primi la aniversarea celor 11 ani de iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viața Angelei Rusu (47 de ani) s-a schimbat total de când a devenit din nou mămică. Dacă înainte avea timp să meargă în vacanțe, la saloane de înfrumusețare, la restaurante, iată că acum își împarte viața între scenă și bebeluș. Totul gravitează doar în jurul Măriucăi, fiica ei și a lui Marius Moldovan.

Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație: "Fiica noastră este..."Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație: "Fiica noastră este..."

Universul nostru e Maria. Noi suntem pe locul 2, 3 sau 5, nici nu mai știu. Am sărbătorit cu Măriuca, pentru că este cel mai frumos cadou de 11 ani de când suntem împeună. Ne-am bucurat cu ea. În ceilalți ani ieșeam la restaurant la două zile, acum nu se mai poate.

Încercăm sa lăsăm fata cu soacra mea, doar în situații limită. În general, suntem 3 oameni care ne perindăm în jurul ei și avem un program.

Marius mai doarme cu ea, la ora 7 o preiau eu, la ora 13 o mai ia soacra mea, facem prin rotație. Ne ocupă tot timpul Măriuca noastră.

Acum ieșim din casă doar ca să cântăm. De două luni am început diversificarea. Are 9 kilograme și ne pregătim pentru dintișori. Nu i-a ieșit niciunul până acum a declarat Angela Rusu pentru Click!.

Citește și: Nicolae Botgros, operat de urgență, după ce a fost la un pas să-și piardă vederea: „Pe fond de stres’

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile:„Ai mei nu au știut

În ianuarie, Angela Rusu a cântat de 5 ori în Ucraina

În ianuarie, Angela Rusu a avut 5 cântări în Ucraina și a făcut naveta Cluj-Ucraina. După fiecare cântare s-a grăbit să ajungă la Măriuca.

În februarie va face slalom între Ucraina, America și Spania, unde va pleca din nou să cânte.

Avem multe nunți în Ucraina. Eu cânt de 10 ani la ei, iar lunile ianuarie și februarie sunt pline de nunți la ei. În rest, la noi în țară nu prea am evenimente. În ianuarie am avut 5 nunți, iar în februarie am 3, apoi plec în turneu în America, până pe 1 martie.

Revin în țară și mă pregătesc de altă cântare. Merg în Spania, unde avem un turneu mic, apoi revin în țară și intru în studio pentru filmări, a mai povestit Angela Rusu.

Angela Rusu a născut odată cu fiica ei

În luna mai a anului trecut, Angela și fiica ei au născut. Întâi Larisa a născut o fetiță superbă, apoi la trei săptămâni a adus pe lume și ea, tot o fetiță, pe care a botezat-o Maria.

Nepoțica e bine. Se descurcă foarte bine, fiica mea e foarte atentă și grijulie, are alt tonus. E normal, la vârsta ei are alta mentalitate, alta condiție fizică. Mie mi-e frică și când îi dau de mâncare, dar ea nu e așa. E total invers, e relaxată, a mai spus Angela Rusu pentru Click!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter