ASIA EXPRESS. Bogdan Boantă, de urgenţă la spital: „Mi s-a fãcut rău!”

Publicat pe

Energia vedetelor de la ASIA EXPRESS este pe terminate, pe măsură ce se apropie de punctul final, Mumbai. Drumul Elefantului îi gãseşte pe concurenţi într-o puternicã luptã interioarã cu ei înşişi, în cãutarea ultimelor resurse care i-ar putea ajuta sã ajungã la capăt. Negri de supãrare şi extrem de dezamãgiţi pentru cã nu au reuşit sã ajungã primii la Gina cu o zi înainte şi sã se bucure de o noapte de cazare la hotel, Cocuţa şi Bogdan au parte de o nouã încercare. Bogdan Boantă ajunge de urgență la spital.

ASIA EXPRESS. Bogdan Boantă, de urgenţă la spital: „Mi s-a fãcut rău!'ASIA EXPRESS. Bogdan Boantă, de urgenţă la spital: „Mi s-a fãcut rău!'

Dupã ce cu o zi înainte, Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport cãtre spital, o enterocolitã fiind cea care i-a dat mari bãtãi de cap pentru o zi şi jumãtate, a venit rândul lui Bogdan sã cearã intervenţia medicului.  Pe fondul unei oboseli crunte, accentuate de alte câteva ore petrecute în sat, în cãutarea unui loc de cazare, Bogdan a clacat: Mi s-a fãcut rãu, a început sã mã doarã stomacul, probabil de la supa de chilli, de la care mi-a fost rãu tot drumul!', a mãrturisit el.

Cocuţa s-a declarat şi ea învinsã: Mi se înmoaie genunchii de obosealã. Suntem singura echipã care nu a avut imunitate timp de 26 de ediţii. Chiar nu mai putem!'.

În aşteptarea medicului, care se ocupa de Robert, Bogdan s-a vãzut nevoit sã se întindã în maşina de producţie. Se învârte tot cu mine. Nu mai am forţã. M-au luat şi frisoanele!', a mãrturisit el, Cocuţa confirmând faptul cã a fost la un pas sã leşine pe stradã.

Dacã va reuşi Bogdan sã îşi adune ultimele resurse fizice şi psihice pentru a continua competiţia, rãmâne de vãzut în aceastã, de la 20:00, în ultimul episod al etapei semifinale Asia Express – Drumul Elefantului. Tot atunci, aceştia vor putea trãi alãturi de concurenţi emoţiile jocului pentru ultima cursã, aflând astfel cine sunt finaliştii Asia Express – Drumul Elefantului. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter