Cum i-a schimbat Asia Express pe Emi și Cuza: "Viața nu e neapărat despre a poseda"

Publicat pe

Emi și Cuza sunt prieteni de mulți ani și nu a fost o mirare pentru nimeni că au decis să plece împreună în Asia Express. Experiența pe Drumul Împăraților i-a schimbat foarte mult și, odată ajunși acasă, în confortul vieții lor, au realizat că multe alte lucruri aduc fericirea, nu cele cu care erau obișnuiți până atunci. Emi și Cuza nu regretă Asia Express, ba dimpotrivă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Întrebați ce le-a lipsit cel mai mult din Asia Express, o experiență în care mâncarea a fost cu porția și pe unde apucau, somnul și mai rău, iar stresul și oboseala fizică i-a îngenuncheat de zeci de ori, Emi și Cuza au dat un răspuns surprinzător. Băieții spun că acum, trăgând linie, sunt foarte fericiți pentru toate experiențele trăite pe Drumul Împăraților.

Nu cred că mi-a lipsit nimic în Asia și am spus-o de fiecare dată. Ne întâlneam cu oameni și le povesteam situația noastră 'no money, no food, no nothing'. Am realizat prin etapa a patra că nu avem bani, mâncare, telefoane, casă, dar, de fapt, le-am avut pe toate.

Că nu le-am avut noi, asta a fost o altă poveste. Dar nu am avut o mășină, am avut sute, nu am avut casă, dar am avut zeci, la fel și cu mesele. Iar asta mi-a dat de gândit. Cred că viața nu mai e neapărat despre a poseda tu, că te poți descurca și fără, iar asta e frumusețea situației.

Dar păstrăm proporțiile, desigur, nu o să plec acum cu rucsacul în spate să mă mut din casă în casă„, a declarat Cuza pentru Click!.

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson: „E una dintre marile sale dureri’

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu’

Citește și: Drama neștiută a lui Alex Dima, de la ‘România, te iubesc’

Cuza mai spune că nu efortul fizic fantastic a fost cel mai mare hop din Asia Express, ci factorul psihic.

„Cel mai greu e factorul psihic, lovitură pe care o primești la nivel de emoție. Nu cred că foamea sau efortul, ci tăria pe care trebuie să o ai de fiecare dată.

Cum i-a schimbat Asia Express pe Emi și Cuza

E foarte greu să te menții într-un echilibru în Asia Express, pentru că oricând poți fi luat de excesele de moment, care pot fi și pozitive sau negative, și riști să faci lucruri pe care nu le-ai fi făcut niciodată. Este vorba de psihic, asta e cea mai mare încercare din tot acest concurs”, a mai spus concurentul Asia Express.

Cuza nu vede Asia Express drept cea mai grea experiență din viața lui, dar cu siguranță este „cea mai tare”.

„Cred că fiecare vârstă are experiențele ei extraordinare. Dar „Asia Express” poate fi considerată cea mai tare experiență din viața mea. Până în acest moment”, a mai declarat Cuza.

Cum a fost viața fără telefon mobil pentru Cuza, în Asia Express

„Mi-a prins extraordinar de bine! În primele zile sufeream de sindromul 'îmi vibrează telefonul în buzunar' și îl tot căutam. Dar după ce am scăpat de senzația asta de 'vibrare-fantomă' să spunem, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea din ultimii ani, real vorbind.

Aveam timp să mă gândesc, să observ, nu mă mai lua nimic prin surprindere, puteam să anticipez lucruri.

A fost minunat, recomand. E un lucru pe care vreau să îl mai fac atunci când plec în vacanțe, telefonul îl voi lăsa de o parte, pentru că acest detox mental este necesar. Toată agitația pe care ți-o provoacă social media la un moment dat ar trebui oprită cu o astfel de 'cură'”, a mai declarat Cuza de la Noaptea Târziu pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter