Aurel Pădureanu se luptă să îndeplinească ultima dorință a Corneliei Catanga: "Dacă nu reușesc, plec din țară"

Publicat pe

Cornelia Catanga a murit la finalul lunii martie și văduvul artistei, Aurel Pădureanu, se luptă și acum să-i îndeplinească ultima dorință. Acesta spune că solista de muzică lăutărească a lăsat cu limbă de moarte felul în care vrea să-și doarmă somnul de veci, doar că familia ei nu a reușit încă să-i respecte dorința. Aurel Pădureanu spune că va pleca din țară în caz contrar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a se stinge la spital, Cornelia Catanga i-a transmis soțului ei că vrea să fie înmormântată într-un cavou, nu în pământ, așa cum se obișnuiește. Aurel Pădureanu își reproșează zilnic că nu a reușit să îndeplinească acea ultimă dorință a femeii pe care a iubit-o și asta pentru că trebuie să treacă un an de la înmormântare pentru a schimba locul de veci.

„Încă nu am încercat, pentru că nu a trecut un an de când a murit. Vreau ca atunci când împlinește un an să încerc, dacă e posibil, pentru că a murit cum a murit, să-i îndeplinesc dorința. Pentru că dorința ei a fost să n-o bag în pământ. Să fie cimentat mormântul, să fie un cavou. Asta e dorința mea supremă și a ei, că a lăsat-o cu limbă de moarte”, a declarat soțul Corneliei Catanga, pentru Cancan.ro.

Aurel Pădureanu a precizat că dacă autoritățile nu îi vor permite să își ducă până la capăt promisiunea față de mama copilului său, atunci îi va blestema pe toți cei care îl vor împiedica și va hotărî să plece din țară, împreună cu fiul lui.

„După ce că a fost înmormântată de sistem cum a fost, a fost băgată în pământ forțat…Nu am dreptul să fac un cavou? Dacă nu mi se aprobă asta, deși nu știu acum cum se procedează, o să plec din țară și eu, și copilul meu și îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ să pățească și ei ce am pățit eu cu nevasta mea.

Vreau doar un cavou, acolo, să cimenteze pe lângă ea, nu vreau s-o scot. A fost dorința ei. Să nu fie băgată în groapă, că spunea că ‘Mie mi-e frică și de o gânganie’.

Și uite că a ajuns să fie băgată în groapă forțat, pentru că dacă eram lăsat atunci, în perioada aia, două zile ca să stau liniștit, să n-o îngrop de urgență, poate reușeam să-i fac cavoul. Dar am fost forțat de oameni, de sistem, s-o îngrop imediat”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit vizibil, după ce s-a apucat de sport!

Aurel Pădureanu merge zilnic la mormântul Corneliei Catanga

Pădureanu merge aproape zilnic la mormântul interpretei și se asigură că aceasta are în permanență candele aprinse și chiparoase, florile ei preferate.

„Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori, câte are acum acolo”, a povestit Aurel Pădureanu recent.

Mai mult, soțul regretatei artiste ține aproape de el și verighetele de la nuntă, care îi aduc aminte de iubirea pe care el și Cornelia și-au purtat-o de-a lungul a zeci de ani: „Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor.

I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei, din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față.

Mark Twain zicea, atât de frumos, și-n același timp, atât de dureros: ‘Nu renunța la iluziile tale. Când ele au murit, tu poate mai exiști, dar ai încetat să mai trăiești.’ Așa sunt și eu, fără Cornelia mea. A fost o lovitură cruntă decesul ei, n-o s-o uit până când mă duc după ea„, mai spunea Pădureanu pentru impact.ro.

Aurel Pădureanu contestă cauza morții Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu susține în continuare că s-a mințit cu privire la cauza morții Corneliei Catanga. Interpretul a declarat că artista a decedat în urma unui stop cardio-respirator, ci nu din cauza infecției cu coronavirus, așa cum este trecut în documentele oficiale.

„Ea nu a murit de Covid, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Au băgat-o ei la COVID că așa au vrut!

Ea a murit de stop cardio-respirator, nu a avut nimic cu COVID-ul. Ăștia au făcut nenorociri mari. Toți care au fost în perioada aia și i-a coordonat, cum să spun eu, pandemia, au făcut nenorociri”, a adăugat Aurel Pădureanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter