Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii: „La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap” / EXCLUSIV

Publicat pe

De-a lungul timpului, mulți au fost curioși să afle în ce constă averea Cătălin Botezatu. Deisgnerul ne-a oferit acum răspunsul, în noul număr al revistei VIVA! Deși nu ne-a oferit o cifră exactă a banilor săi, acesta ne-a mărturisit că deține mai multe proprietăți, în diverse domenii. Așadar, spre surprinderea multora, sumele pe care le încasează nu provin doar din marea lui iubire: moda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cele mai dificile momente au fost oameni care te-au abandonat, cât de greu a fost să te redresezi, atât profesional și financiar, cât mai ales mental?

E bine știut faptul că am avut o perioadă foarte grea în viața mea, eram la început, foarte tânăr, și am pierdut sume foarte mari de bani. Alți oameni în aceste situații pot claca, pe mine m-a întărit acea perioadă. Am făcut atunci o selecție drastică a oamenilor din preajma mea, aveam alături oameni care s-au dovedit a fi falși. M-a motivat foarte tare această perioadă, m-a făcut să lupt, m-a întărit și m-a făcut să doresc să demonstrez că mă pot ridica și că pot fi din ce în ce mai bun. În afară de părinții mei, în acele momente nu mi-a fost nimeni alături.

Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii: „La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIVAverea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii: „La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, după ce a încercat să se sinucidă:„Au fost momente de slăbiciune'. Cum l-a schimbat experiența paranormală cu un șaman / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru:„A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.Cea mai îndrăzneață apariție

În ce constă averea lui Cătălin Botezatu

A fost vreun moment în viața ta în care ți-ai jurat că nu vei fi niciodată sărac? Chiar, simți că ai făcut compromisuri pentru… bunăstarea materială?

Nu au fost astfel de momente, așa cum spuneam, nu am fost niciodată sărac. Dar au fost momente în care am jurat să nu mai fac compromisuri, mai ales în viața personală, sentimentală. Dar am făcut exact aceleași greșeli cu fiecare nouă relație începută. (zâmbește) Pentru bunăstarea materială nu am făcut compromisuri, dar am făcut sacrificii mari de tot. Mi-am sacrificat sănătatea, viața personală, familia pentru carieră.

În ce constă averea ta, Cătălin? Mă refer dacă ai ales să faci investiții de ordin imobiliar, de exemplu, sau dacă tu crezi mai degrabă că banii trebuie cheltuiți. Sau ambele?

Plaja modei este una destul de vastă, am atelier, casă de modă, fabrici, magazine. Dar sunt implicat și în industria HORECA, restaurante și cluburi și, nu în ultimul rând, în imobiliare. Banii trebuie investiți cu cap, într-un domeniu sigur pe care să îl cunoști și să îl verifici. Dar de la o anumită vârstă realizezi că adevărata avere este viața pe care o ai; ce vezi, unde călătorești, ce citești. Am ales să cheltuiesc pentru mine. La începutul vieții mele, am citit foarte mult și acum merg pe cursul acelor lecturi, să descopăr dacă ceea ce am citit este real. Mă pot lăuda că sunt bogat pentru că am vizitat întreaga planetă, am văzut toate zonele interesante ale lumii, uneori și de 11 ori. Asta este cea mai mare bogăție, să cunoști oameni, culturi diferite.

„Nu locuiesc cu chirie, este un lucru scos din context'

Sper să nu greșesc… Dar acum locuiești cu chirie? Dacă da, spune-ne de ce ai făcut această alegere și descrie-ne puțin cum arată casa ta…

Nu locuiesc cu chirie, este un lucru scos din context. Am spus că sunt mulți oameni în lumea asta care preferă să locuiască în chirie astfel încât să cunoască mai multe culturi, să schimbe peisajul și că românii au acest spirit balcanic al proprietății. Eu am câteva proprietăți atât în România, cât și în străinătate. Dar nu este nimic greșit în a locui în chirie. Proprietățile mele sunt frumoase, m-am implicat și în cel mai mic detaliu de design. Am o proprietate dragă mie care este „casa-muzeu, acolo am opere de artă, antichități, lucrurile frumoase pe care le-am achiziționat de-a lungul vieții. Merg rar acolo.

Mai am un apartament foarte cochet, romantic, care s-a transformat în timp într-un mare dressing, motiv pentru care poartă denumirea de „casa-dulap. (zâmbește) Acum locuiesc într-o casă în apropierea unui lac. Întotdeauna mi-a plăcut să am o priveliște superbă de la fereastră. Dar cred că în ultimii doi ani am reușit să stau acasă, cumulat, două luni. În restul timpului, am fost plecat. Ceea ce am în fiecare casă, inevitabil, sunt plantele.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă