Bătăile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă! Cum se scuză Brigitte după ce i-a învinețit ochiul soțului ei

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă au avut din prima zi o relație cu năbădăi, din care nu lipsesc nici … corecțiile fizice, dincolo de cuvintele dure pe care și le aruncă unul altuia la nervi. Recent, a avut loc un alt episod violent în casa Pastramă, din care Florin s-a ales cu ochiul vânăt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Una, două, Brigitte și Florin Pastramă își aplică – din dragoste, bineînțeles – câte o palmă, un tras de păr sau un telefon în ochi. Se pare că în casa lor domnește principiul „bărbatul care nu te bate nu te iubește”, dar nici femeia care nu ți-a aruncat cel puțin o dată-n viață un telefon în ochi nu simte nimic nobil pentru tine.

Acestea fiind spuse, dragostea este la ea acasă în cuplul Brigitte – Florin Pastramă pentru că gesturile lor de iubire sunt tot mai dese. După ce nu demult el a tăvălit-o pe jos în parcarea unui supermarket și a tras-o de păr în văzul tuturor, în urletele ei disperate, Brigitte și-a luat revanșa.

Astfel, într-o clipă de neatenție, Brigitte l-a lovit puternic pe Florin, care a rămas și cu un semn în urma gestului făcut de soția sa. Bruneta a recunoscut că în timp ce vorbea la telefon cu soacra sa și era criticată pentru faptul că nu îi gătește suficient soțului ei, aceasta a aruncat telefonul către Florin și l-a nimerit în dreptul ochiului. Se pare că Florin Pastramă a rămas și cu un semn, în urma loviturii pe care i-a dat-o soția lui, din greșeală.

Brigitte Pastramă numește acest episod un „accident'. „Dacă l-ar vedea cineva pe Florin nemachiat, ar spune că eu chiar l-am bătut, așa cum mai glumește el, dar nu s-a întâmplat asta! A fost un simplu accident', a spus Brigitte Pastramă, potrivit Spynews.ro. După întregul incident, Brigitte a mărturisit că-i pare rău pentru episodul în care și-a lovit soțul, într-un moment de neatenție.

Bătăile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă! Cum se scuză Brigitte după ce i-a învinețit ochiul soțului eiBătăile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă! Cum se scuză Brigitte după ce i-a învinețit ochiul soțului ei

Țipete și pumni în pereți

Nu demult, vecinii cuplului Pastramă au fost din nou îngroziți de ceea ce se aude din casa acestora. Brigitte s-a enervat peste măsură, după ce s-a văzut „prizonieră' în propria casă. Din fericire, până la urmă, lucrurile s-au rezolvat… cu scandal!

Florin a încuiat-o pe soția ei într-una dintre camere pentru ca animalul lor de companie să nu mai intre în locuință fără permisiunea stăpânilor. Colerică din fire, Brigitte s-a aprins imediat când a văzut că nu poate ieși, începând să urle și să lovească cu pumnii în ușă până când soțul a deschis ușa.

'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”

În alt moment, el a luat-o de ceafă, smucind-o puternic și a trimis-o într-un colț al camerei. În încercarea de a-și potoli partenerul și de a aplana conflictul, Brigitte s-a pus la podea, însă inițiativa nu a fost suficientă. Florin ar fi continuat cu gesturi violente și să o bruscheze pe Brigitte.

Bărbatul nu a reușit să se controleze nici măcar când și-a făcut apariția o apropiată a celor doi. Scandalul a continuat, chiar sub ochii ei: și-a certat în continuare soția și a bruscat-o. Iar episoade de genul asta pot fi des văzute în reality-show-ul lor.

Florin nu a regretat niciodată gesturile violente la adresa soției sale și a concluzionat totul prin: „Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie” .

Citeste si:

Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: „I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene…”

Fiul lui Brigitte, reacție incredibilă după ce vedeta a fost bătută de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el”

Ce face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteni

Bianca Drăgușanu și-a scos certificatul de la IML, la o lună după bătaia încasată de la Alex Bodi! Ce au constatat legiștii

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter