Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Azrael Golden: „Sunt extrem de geloasă”

Publicat pe

Berna și Philip de la Puterea Dragostei și-au spus „adio' definitv. Ulterior, au existat zvonuri că aceasta ar avea o relație cu Azrael Golden. Recent, Berna a vorbit despre acest subiect și a spus că ea și Azrael au încercat să aibă o relație, însă, în cele din urmă, a ajuns la concluzia că nu sunt compatibili.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Berna a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei, iar fanii sperau ca ea să rămână împreună cu Philip Albu. Ei bine, după mai multe despărțiri și împăcari, cuplul celor doi s-a destrămat. La un moment dat, s-a speculat că Berna ar forma un cuplu cu Azrael Golden, membru din echipa lui Alex Velea.

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Azrael Golden: „Sunt extrem de geloasă'Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Azrael Golden: „Sunt extrem de geloasă'

Recent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D, a spus că, într-adevăr, a încercat să fie împreună cu Azrael Golden, însă a ajuns la concluzia că nu sunt compatibili. Berna a spus că Azrael a abordat-o pe Instagram și de atunci au continuat să vorbească.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor:„Am o bacterie în sânge'

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu:„Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara'

Berna de la Puterea Dragostei, despre relația cu Azrael Golden

Se pare că principalul motiv pentru care Berna de la Puterea Dragostei și Azrael Golden nu au continuat relația a fost reprezentat de faptul că el este mai mereu ocupat, iar fosta concurentă de la Puterea Dragostei este o fire foarte geloasă.

Ne-am certat foarte tare. Sunt extrem de geloasă. Nu pot să zic că a fost o relație. Nu ne potrivim. El a făcut primul pas. Postasem eu pe Instagram un story despre un subiect delicat și mi-a răspuns foarte frumos. Mi-a dat un sfat și am continuat să vorbim. A durat cam două săptămâni. El e cu concertele, studioul. Nu pot să fiu geloasă după două săptămâni, dar e un băiat foarte ocupat și nu ne potrivim. Nu suntem compatibili. Mai bine e singură', a declarat Berna, la „Totul despre Puterea dragostei', potrivit wowbiz.ro.

Berna: „Trec printr-o perioadă foarte grea'

În plus, Berna, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, nu se simte pregătită să intre într-o nouă relație. Aceasta a spus că trece printr-o perioadă foarte grea și că Philip Albu continuă să o jignească în mediul online. Berna este foarte deranjată de afirmațiile pe care le face acesta și spune că ea n-ar fi putut niciodată să zică astfel de lucruri despre un fost iubit.

Trec printr-o perioadă foarte grea acum și nu sunt pregătitiă pentru o nouă relație. Și în momentul de față avem niște discuții, cu domnul Albu. El continuă să mă jignească. Face live și mă înjură. A zis că eu am murit, e foarte urât. Eu nu puteam să îi zic așa ceva niciodată fostului meu iubit', a mai spus Berna, fosta concurentă de la Puterea dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter