Bianca Drăgușanu, în ipostaze incendiare în noaptea de Revelion

Publicat pe

Finalul de an a prins-o pe focoasa blondă singură. După o ceartă serioasă cu noul iubit, alături de care părea că avea să petreacă mai mult de o lună, fosta prezentatoare TV s-a trezit că pășește singură în noul an. Și, parcă pentru a le arăta tuturor bărbaților din viața ei ce au pierdut, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în ipostaze incendiare în noaptea de Revelion și a făcut imaginile publice.

Îmbrăcată în lenjerie intimă din dantelă neagră, care îi sublinia celebrele forme anorexice și bustul extrem de generos, Bianca s-a fotografiat într-o baie marmorată, în timp ce bea cu poftă direct dintr-o sticlă de șampanie scumpă. Imaginea, foarte apreciată de către admiratorii vedetei, era însoțită și de un mesaj țintit: 'Să nu crezi tot ce vezi Chiar și sarea poate arăta ca zhărul Doar fac duș cu #donperignon nu beau niciodată alcool ❤️'.

Bianca Drăgușanu în ipostaze incendiare

Un final de an cu probleme

Finalul lui 2018 a fost cu probleme pentru Bianca Drăgușanu. În vacanța de Crăciun, alături de noul iubit Alex Bodi, alături de care era de foarte puțin timp, Bianca a ajuns la discuții aprinse cu acesta, totul degenerând într-o ceartă urâtă, finalizată cu o despărțire. 

Și, de parcă asta nu ar fi fost destul, la puțin timp de la separea de iubit, Bianca Drăgușanu a ajuns la spital cu Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav. Micuța a fost extrem de răcită, având nevoie de îngrijiri medicale de urgență. 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter