Cum arată cabina de la teatru a Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea sa: "La masa ei nu se așază nimeni, niciodată"

Publicat pe

Pe 23 noiembrie s-au împlinit 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Cabina pe care o avea la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București este neatinsă. Stela Popescu împărțea cabina cu Cristina Stamate, prietena și colega sa de scenă care a murit la doar 4 zile după ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabina pe care Stela Popescu a folosit-o zeci de ani o găzduiește acum pe actrița Liliana Mocanu, care vorbește cu lacrimi în ochi despre Stela Popescu, cea pe care ea o considera un model profesional. Masa Stelei Popescu, însă, a rămas neatinsă.

„Acestea sunt mănușile doamnei Stela, cu care eu joc în acest personaj Madame Găină. Ochelarii și mănușile dânsei le folosesc la această piesă. Le-am primit eu și cu ele plec din teatru. În această cabină nu a stat decât doamna Stela Popescu. La masa ei nu se așază nimeni, niciodată. Am păstrat totul așa cum a fost.

Cealaltă masa este a doamnei Cristina Stamate.

Mi-a fost foarte greu. Am refuzat să vin în cabina asta. Era și totul foarte proaspăt. Domnul Arșinel a zis să vin jos. Eu nu vreau să par absurdă… Eu o aștept și știu că ea vine în fiecare seară la Galerie. Pentru mine a fost modelul meu și mi-am pierdut tiparul', a declarat Liliana Mocanu, printre lacrimi, într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță', de la Pro TV.

Pe masa din cabina sa de la teatru, Stela Popescu ținea fotografii cu prietenii săi de suflet: Tamara Buciuceanu, Alexandru Arșinel, Paula Rădulescu. Fardurile și cutiuța cu bijuterii au rămas și acum pe masa actriței.

„Cabina va funcţiona o vreme. Există în continuare masa ei, colţul ei. O vreme va rămâne aşa', mărturisea maestrul Alexandru Arşinel în 2018, la un an după moartea iubitei sale prietene.

Pe birou există la vremea aceea cana Stelei, cu care aceasta bea apă între scenele din spectacole sau o cafea, la repetiţii, dar şi un parfum pe care marea actriţă îl folosea cu cochetăria cu care ne-a obişnuit.

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!. A fost prezentatoare TV

Citește și: Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără.Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: „Te iubesc enorm'

Cum arată cabina de la teatru a Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea sa

Click! a pătruns, la un an de la moartea actriței, în cabina Stelei Popescu și pe măsuţa de machiat se aflau candele, decoraţiuni de Sărbători, dar şi o floare în ghiveci, o Crăciuniţă, pe care colegii i-au pus-o acolo în Ajun de Crăciun.

În plus, pe oglindă erau lipite tot felul de fotografii cu marea actriţă în tinereţe, o poză cu ea şi cu tatăl ei, Vasile Popescu, dar şi una cu strănepotul ei, acum în vârstă de un an şi jumătate. Băieţelul este fiul Stancăi Radu, nepoata regretatei actriţe. Deasupra tuturor acestor lucruri personale veghează o icoană cu Mântuitorul.

În dreapta măsuţei, pe jos, erau aliniate 5 perechi de pantofi cu toc şi câţiva papuci de casă, iar în baie câteva produse cosmetice.

În aceeaşi cabină exista şi măsuţa de machiaj a Cristinei Stamate, prietena şi colega Stelei Popescu, care ne-a părăsit şi ea pe 27 noiembrie.

În aceeaşi încăpere se pregăteau de spectacole Adriana Trandafir, care a părăsit Teatrul Constantin Tănase în 2016, dar şi Paula Rădulescu, prima soţie a lui Dem Rădulescu. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter