Când revine Casa Zurli la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon

Publicat pe

Gașca Zurli revine la Antena 1. Al treilea sezon Casa Zurli va începe pe 10 octombrie 2021 și avem în premieră imagini cu Gașca Zurli, trupa fenomen pe care o iubesc toți copiii din România și nu numai. Ce noutăți aduce noul sezon Casa Zurli.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Casa Zurli revine pe micile ecrane cu cel de-al treilea sezon, din 10 octombrie la Antena 1. Proiectele și toate spectacolele au un scop educativ și au promovat mereu idee de educație prin joacă și joc, devenind preferata copiilor de toate vârstele.

Când revine Casa Zurli la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezonCând revine Casa Zurli la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon

Trupa-fenomen pentru copii, Gaşca Zurli, revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon Casa Zurli, în fiecare duminică, de la ora 09:00.

Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli.

Citește și: Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă:„Am stat la aparate. A fost greu!’

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…’. Cum a reacționat

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru:„N-am luat banii, dar mita la noi este…

Când revine Casa Zurli la Antena 1. Care sunt noutățile noului sezon Casa Zurli

Printre noutăţile celui de-al treilea sezon se numără jocul „Şeful casei', o nouă activitate ce presupune luarea unor decizii de către copii şi asumarea responsabilităţii lor.

„Sezonul trei din Casa Zurli vine cu câte o provocare nouă, duminică de duminică, la Antena 1. Am inventat un joc pe care sperăm să-l joace și telespectatorii noștri, la ei acasă, împreună cu copiii. Se numește Șeful casei'. Astfel, în fiecare duminică, alegem un șef și toată lumea respectă felul în care el conduce casa. Cu bune și cu grele.

Vrem să-i învățăm pe copii, prin joacă, să înțeleagă mai ușor ce înseamnă luarea unor decizii și asumarea responsabilității lor. Și vrem să-i ajutăm pe părinți să intre în jocul celor mici și, măcar din când în când, o zi, să fie șeful casei altcineva decât mama sau tata.

O să vă placă noul sezon, e foarte amuzant, cu foarte multe lecții și pentru copii, și pentru părinți, cu aceeași veselie în cântecele și glumele Găștii Zurli. Suntem fericiți să continuăm această producție și ne bucurăm că am ajuns la sezonul trei din Casa Zurli, la Antena 1!', a declarat Mirela Retegan.

Şi de această dată, Fetiţa Zurli și prietenii ei din Gașcă, în frunte cu Tanti Prezentatoarea, vor lua joaca foarte în serios şi vor dezbate cele mai des întâlnite probleme în relaţia părinţi – copii, în Casa Zurli, în fiecare duminică, de la ora 09:00, la Antena 1.

Cum a apărut Gașca Zurli

Gașca Zurli a fost fondată de fosta jurnalistă, Mirela Retegan. Aceasta și-a dorit să-i dezvolte imaginația fetiței sale, Maya, și în final totul a devenit un fenomen național. Personajele au fost rapid îndrăgire de sute de mii de copii.

De-a lungul timpului trupa a avut turnee în Danemarca, Germania, Marea Britanie, Republica Moldova, sau Suedia și a avut un succes răsunător.

Eu cred că orice copil va alege un tătic care se strâmbă și care se joacă cinci minute cu el în loc de orice joc agresiv de pe telefon și orice copil va prefera să audă o poveste spusă sau citită de mamă decât să îi dai drumul la televizor să se uite la un desen animat', declara Mirela Retegan, în urmă cu doi ani la Digi24. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter