Când și unde va fi înmormântat Ion Caramitru. De ce a amânat familia data înmormântării

Publicat pe

Ion Caramitru va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare. Familia a încercat cât de mult s-a putut să întârzie data înmormântării, așa încât toți cei care l-au iubit pe marele actor să-și poată lua adio de la el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ion Caramitru va fi înmormântat şi cu onoruri militare şi trei salve de foc executate de Regimentul de Gardă al Garnizoanei Bucureştiului, aşa cum se obişnuieşt în cazul celor recompensaţi cu Steaua României'.

Când și unde va fi înmormântat Ion Caramitru. De ce a amânat familia data înmormântăriiCând și unde va fi înmormântat Ion Caramitru. De ce a amânat familia data înmormântării

Familia a decis să amâne data înmormântării, așa încât prietenii și rudele din străinătate să poată aprinde o lumânare la căpătâiul lui Ion Caramitru. Potrivit unor surse Playtech.ro, marele actor va fi înmormântat, cel mai probabil, vineri.

Marele actor Ion Caramitru va fi înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

„Înmormântarea va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 12:00, pe Aleea Actorilor a cimitirului Bellu (Serban Vodă)', este mesajul transmis de TNB.

„Locul lui este aici. Nu știm exact ziua, cert este că va fi înmormântat la Bellu. Nu se știe deocamdată nici poziția exactă, dar va fi pe Aleea Artiștilor', au precizat surse din cadrul Administrației Cimitirelor pentru Gândul.

Ion Caramitru a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României' în grad de Cavaler în martie 2017, la împlinirea vârstei de 75 de ani, de către actualul şef de stat, Klaus Iohannis.

Mulţumindu-i președintelui țării pentru onoarea acordată la acel moment, Ion Caramitru promitea că de acum înainte voi încerca să nu mă opresc niciodată'.

Citește și: Cumnata lui Ivan Patzaichin, dezvăluiri neștiute despre marele canoist, după moartea lui:„El n-a uitat de unde a plecat’

Citește și: Cum a devenit Ivan Patzaichin campion olimpic în 1972, după ce a concurat cu pagaia ruptă:„Important era să nu mă răstorn’

Citește și: Moartea Mariei Macsim Nicoară nu a fost un accident casnic! Anchetatori: „A fost violență'

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Caramitru nu a fost depus la TNB

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru nu a fost depus în holul Teatrului Naţional din Bucureşti, instituţie pe care acesta a condus-o din 2005 până în ultima clipă.

Decizia a aparținut familiei, care a cerut să se păstreze o discreţie cât mai mare în legătură cu funeraliile îndrăgitului actor.

Ion Caramitru a murit la Spitalul Elias

Ion Caramitru a decedat, duminică, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Managerul Teatrului Național din București (TNB) fusese internat aici la începutul lunii august. Medicii au confirmat pentru Gândul că, după trei săptămâni în care s- a luptat cu un stafilococ foate rezistent la antibiotice, lupta sa a luat sfârșit.

Surse medicale au declarat, pentru Gândul, că s-au încercat toate tratamentele posibile, dar, din păcate marele actor a intrat în insuficiență multiplă de organe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter