Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!”. Cum şi-a împărţit designerul averea

Publicat pe

În urmă cu câţiva ani, despre Cătălin Botezatu s-a scris că este mai bogat decât Irinel Columbeanu, averea sa ridicându-se la 100 de milioane de euro. Adevărat sau nu, cert este că designerul a afişat întotdeauna un stil de viaţă luxos, chiar dacă nu a vrut niciodată să vorbească despre banii lui. Bote nu se fereşte să recunoasă faptul că şi-a scris deja testamentul, iar averea a fost împărţită cum a considerat de cuviinţă.

Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!'. Cum şi-a împărţit designerul avereaCătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!'. Cum şi-a împărţit designerul averea

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi', spune Cătălin Botezatu.

Bote are o colecţie impresionantă de haine şi accesorii de lux, atât de multe, încât a fost nevoie să-şi cumpere mai multe case pentru a le depozita.

„Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressinguri', spune Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu păstrează haine din tinereţe, modele care îi trezesc amintiri și pe care le păstrează cu drag. „Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire', a spus Bote pentru Libertatea.

Ce afaceri are Bote

Catalin Botezatu are trei fabrici de confecţii în Romania, cinci magazine proprii distribuite în ţară, iar creaţiile lui se vând în peste 60 de magazine de distribuţie secundare, potrivit agentiadepresamondena.com

Totodată, Botezatu deţine un magazin în centrul mondial al modei, în Milano, Italia. Pe lângă succesul în fashion, designerul mai este acţionar al mai multor cluburi din România.

Se reface în Turcia, după o operaţie grea

Cătălin Botezatu se reface după operația foarte grea de extirpare a unei tumori canceroase, spre bucuria tuturor celor care îl iubesc, prieteni apropiați sau fani de pe rețelele de socializare. Designerul își ține prietenii la curent cu evoluția stării sale de sănătate și, din fericire, are vești bune. Cătălin se reface în Turcia și anunță pe toată lumea că se simte bine. În urma operației care a durat șase ore, medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.
Bote are probleme de sănătate, din 2015, și cu inima și are montate și cinci stenturi până în prezent. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter