Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis: „A plătit din banii lui personali...”

Publicat pe

Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Cătălin Măruță i-a ajutat financiar pe Oana și Viorel Lis. Recent, pe rețelele de socializare, soția fostului primar al Capitalei a dezvăluit un detaliu neștiut despre prezentatorul de la ProTV. Potrivit spuselor acesteia, soțul Andrei s-a oferit să plătească o parte din ședințele de terapie ale lui Viorel Lis, lucru despre care a preferat să nu discute public niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. În urmă cu câteva luni, Oana Lis lansa un apel la donații pentru soțul ei, susținând că traversează o perioadă extrem de dificilă. Ajunsă la capătul puterilor, aceasta s-a văzut nevoită să ceară ajutorul oamenilor și a reușit să strângă banii necesari pentru tratamentul lui Viorel Lis. Într-o postare pe Facebook, Oana Lis a dezvăluit faptul că a primit un sprijin financiar din partea lui Cătălin Măruță. Deși prezentatorul nu și-a dorit să vorbească public despre acest lucru, soția fostului edit a ținut să-i mulțumească pentru empatia de care a dat dovadă.

Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis: „A plătit din banii lui personali...'Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis: „A plătit din banii lui personali...'

Cătălin Măruță i-a ajutat financiar pe Oana și Viorel Lis. În vara acestui an, fostul primar al Capitalei a suferit un infarct, iar starea lui de sănătate s-a agravat considerabil. În tot acest timp, soția acestuia i-a fost alături și a luptat din răsputeri să strângă banii necesari pentru ședințele de recuperare ale lui Viorel Lis.  

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic:„Te iubesc mult de tot, mor după tine'. Cum a reacționat Eva

Citește și: Cum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui:„A fost o tranziție…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat Poliția

Citește și: Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…”

Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate

După ce a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre pierderea tatălui ei, Mara Bănica a scris un mesaj pe Facebook, mulțumindu-i acestuia pentru sensibilitatea de care a dat dovadă. Oana Lis a distribuit postarea jurnalistei, susținând că, la rândul ei, a fost ajutată de prezentator în momentele dificile.

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie', a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță'

În urmă cu puțin timp, Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre pierderea tatălui ei. Aceasta a izbucnit în lacrimi, iar prezentatorul a consolat-o și a luat-o în brațe. Impresionată de atitudinea acestuia, jurnalista i-a mulțumit în mod public.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni…', a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter