Ce afaceri are Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, în America

Publicat pe

Alina Vidican a reușit să se descurce financiar după divorțul de Cristi Borcea, iar în această vară și-a unit nu doar destinul cu milionarul Claude Senhoreti, ci și averea. Cei doi au pus bazele unei afaceri bănoase în America și le merge din ce în ce mai bine financiar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timpul căsniciei de cinci ani cu Cristi Borcea, Alina Vidican a fost implicată în multe afaceri ale milionarului, iar la divorț nu a plecat cu mâna goală. Prin partaj, Alina a primit o mică avere, mai cu seamă că are în îngrijire doi copii ai lui Cristi Borcea.

Presa a relatat la vremea aceea că, la partaj, printre bunurile care i-au revenit Alinei Vidican se numara si hotelul din Timisoara al familiei, pe care Cristi Borcea l-a cumparat in 2009, cu 5 milioane de euro, de la fostul fotbalist Ioan Timofte.

Mai mult, Alina ar fi primit la divorț și actiuni in valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat la aproape trei milioane de euro, dar si cateva apartamente din Timisoara, in valoare de peste 150.000 de euro. Totodată, Alina ar fi primit și un restaurant aflat în Miami, iar în fiecare lună, Cristi Borcea alimentează contul fostei soții cu 10.000 de euro, bani ce reprezintă pensia alimentară pentru cei doi copii.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent.Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican!De ce a vrut să se sinucidă

Citește și: Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc.Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Ce afaceri are Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, în America

Între timp, Alina Vidican nu a cheltuit toți banii primiți de la Borcea, ci i-a multiplicat. A decis să se implice și în dezvoltarea firmei deținute de soțul ei, Claude Senhoreti, și îl ajută pe acesta să extindă salonul de mașini de lux pe care îl deține în Miami.

Pe lângă organizarea unor mici competiții de raliuri, cei doi soți oferă și servicii de închiriere a mașinilor de lux.

Printre modelele pe care le pot pune la dispoziție clienților se numără: Ferrari și Lamborghini, iar prețurile nu sunt deloc de neglijat. O plimbare cu o astfel de mașină poate costa chiar și 150 de dolari, potrivit impact.ro.

Cristi Borcea a scos-o pe Alina Vidican din afaceri

Cristi Borcea ar fi lichidat toate societățile din SUA la care era asociat cu Alina Vidican, potrivit wowbiz.ro.

Alina Vidican a deținut poziții cheie în patru companii înființate în Miami. Ar fi vorba despre Acb USA Porperties Inc, denumire dată după inițialele Alina Cristian Borcea, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC.

Toate cele patru companii, dintre care primele trei apar în acte ca fiind conduse de Cristi Borcea, ar fi acum inactive. Ceea ce înseamnă că afaceristul a hotărât să renunțe la afacerile pe care le avea peste Ocean.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter