Ce avere are Bogdan Urucu de la Survivor și cu ce se ocupă

Publicat pe

Bogdan Urucu a acceptat provocarea Survivor și a intrat în competiție pe 28 aprilie. Tânărul din echipa Războinicilor a stârnit imediat curiozitatea fanilor Survivor, care și-au dorit să afle mai multe informații despre el. Aflați, așadar, că Bogdan Urucu este polițist și averea lui este publică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu de la Survivor lucrează ca agent principal la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Anual, acesta este obligat să-și depună declarația de avere și, astfel, cei interesați de detalii din viața concurentului Survivor pot afla cu ușurință câți bani are și ce bunuri deține.

Ce avere are Bogdan Urucu de la Survivor și cu ce se ocupăCe avere are Bogdan Urucu de la Survivor și cu ce se ocupă

Conform declarației de avere, Bogdan Urucu de la Survivor deține un apartament de 70 mp împreună cu soția lui, în Ilfov, achiziționat în anul 2015.

Acesta mai are un autoturism vechi de 9 ani și o motocicletă fabricată în anul 1998. În rest, Bogdan nu mai deține pe numele lui alte terenuri, obiecte de valoare sau conturi bancare. De asemenea, el nu are credite la bancă.

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați

Citește și: Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

De ce a acceptat Bogdan Urucu să meargă la Survivor

Bogdan Urucu de la Survivor nu este străin de showbiz! Polițistul-Războinic a avut apariții în clipurile unor mari artiști din România, precum Inna, Irina Rimes, The Motans sau Andreea Bălan.

Războinicul de la Survivor spune că și-a dorit dintotdeauna să participe la Survivor pentru că se consideră competitiv și capabil să facă față condițiilor grele din Dominicană.

Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență.

Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede', a spus noul concurent din echipa Războinicilor.

Cine e Bogdan Urucu de la Survivor

Bogdan Urucu este din Pitești, însă de 13 ani locuiește în București. În vârstă de 32 de ani, tânărul este absolvent al Facultății de Drept și este pasionat de sport și motociclism.

Tatăl său, de meserie arbitru și instructor de înot, l-a îndrumat de mic copil spre o viață activă, iar de la vârsta de patru ani noul concurent de la Survivor a învățat să înoate. A practicat karate în școala generală și s-a îndreptat spre box în adolescență, sport pe care l-a practicat timp de aproape patru ani, potrivit wowbiz.ro.

Bogdan Urucu este model, actor în reclame și videoclipuri. El a avut apariții în clipurile unor mari artiști din România, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Balan. Tânărul nu este un bărbat liber, acesta s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter