Ce dietă ține Amalia Năstase ca să slăbească 15 kg: "Mănânc foarte bine"

Publicat pe

Amalia Năstase a început o nouă dietă pentru că vrea să slăbească 15 kilograme, asta după ce silueta ei a avut de suferit în ultimii trei ani, când fosta soție a lui Ilie Năstase reușise să dea jos 30 de kilograme. Amalia Năstase spune că dieta este una permisivă, care îi permite să mănânce foarte bine și, totuși, să slăbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani, Amalia Năstase se mândrea cu o siluetă de invidiat, după ce reușise să slăbească 30 de kilograme și se simțea extrem de bine în propriul corp. Acum, la începutul anului 2022, bruneta a recunoscut că s-a îngrășat 15 kilograme și le-a povestit fanilor săi ce face pentru a scăpa de această problemă cu care se confruntă de câteva luni.

Ce dietă ține Amalia Năstase ca să slăbească 15 kg: "Mănânc foarte bine"Ce dietă ține Amalia Năstase ca să slăbească 15 kg: "Mănânc foarte bine"

Amalia Năstase spune că are o alimentație echilibrată și consumă preparate gătite special pentru ea, recomandate de către medicul nutriționist. Amalia Năstase nu pune presiune pe ea și își dorește să slăbească treptat, fără a-și pune în pericol sănătatea.

Ce dietă ține Amalia Năstase ca să slăbească 15 kg

„Am început de luni. Dar toate chestiile astea se fac ducându-te la doctor. Astăzi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mănânc foarte bine. Mănânc, îmi și place și nici nu mi-e foame. 

Mai târziu mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine salată. Aseară am mâncat ceva chinezesc de vită, dar cu tot felul de legume și sos de cocos. Le primesc acasă.', a dezvăluit Amalia Năstase.

„Este o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele‘, a mai spus ea.

Fosta soție a lui Ilie Năstase recunoaște că nu se simte prea bine în forma în care se află în prezent și că își dorește să revină la kilogramele pe care le avea în trecut.

„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc’, a spus ea.

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…’

Citește și: Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….

De ce s-a îngrășat Amalia Năstase 15 kg

În ultimele luni, Amalia Năstase spune că a avut parte de momente mai puțin plăcute, pe care le-a depășit cu bine, dar stresul resimțit i-a adus înapoi 15 kilograme.

„În viață, fiecare decide ce priorități are și fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz și greul trece și mai greu.

Acestea fiind spuse, am râs eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani.’, a spus ea.

Amalia Năstase le bate obrazul celor care spun femeilor că s-au îngrășat

Mai mult, Amalia Năstase consideră că persoanele care jignesc o femeie nu fac altceva decât să îți exteriorizeze propriile frustrări.

„Nu e normal să-i spui unei femei că s-a îngrășat, că ea știe deja treaba asta. Societățile civilizate sunt civilizate pentru că știu să ocolească aceste lucruri. La noi, cumva, e obligată toată lumea să spună tot ce gândește.

Este clar că omul care te jignește pe tine, ca femeie, are o problemă foarte mare în viața lui, atâta timp cât simte nevoia să puncteze niște lucruri care știu că te vor deranja.', a declarat Amalia Năstase.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter