Ce dietă ține Hellen Mirren, la 75 de ani. A renunțat definitiv la una dintre mese

Publicat pe

Actrița Hellen Mirren are vârsta de 75 de ani, dar arată atât de bine încât nici că ai fi ghicit vreodată! În mod cert, are parte și de o moștenire genetică pentru care ar trebui să fie recunoscătoare, dar diva a recunoscut că are și câteva secrete care o ajută să pară că a descoperit secretul tinereții veșnice. Iată cum a fost surprinsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Hellen Mirren este una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile, și se menține în topuri chiar și acum, la vârsta pe care o are. A împlinit 75 de ani, dar pare că a descoperit izvorul tinereții veșnice pentru că nu își arată vârsta. O. Dacă tot am vorbit despre izvorul tinereții, Hellen Mirren arată ca o adevărată zeiță, iar fotografii au surprins-o pe platourile de filmare îmbrăcată ca una.

Citește și: Rapperul 50 Cent despre Hellen Mirren: „Cred că o iubesc!'

Citește și: Hellen Mirren a primit o stea pe Walk of Fame

Citește și: Dieta ținută de Helen Mirren, la 75 de ani! Cum reușește să încapă în hainele pe care purta la 20 de ani

Citește și: Celebrități care nu regretă că nu și-au dorit niciodată copii

În pelicula „Shazam: Fury of the Gods', Hellen Mirren interpretează rolul Hesperei și strălucește în costumul grecesc. Vedeta a mâncat un hamburger, în pauza de filmare, dar trebuie să vă mărturisim că acest lucru nu se întâmplă foarte des, dat fiind faptul că Hellen Mirren militează pentru o viață sănătoasă. Vedeta nu a trecut pragul medicilor esteticieni pentru că a adoptat din tinerețe un stil de viață sănătos, lipsit de excese alimentare și nu numai.

Ce dietă ține Hellen Mirren, la 75 de ani. A renunțat definitiv la una dintre meseCe dietă ține Hellen Mirren, la 75 de ani. A renunțat definitiv la una dintre mese

Secretele frumuseții lui Hellen Mirren

La 75 de ani, vedeta arată exemplar. Cel mai probabil, foarte multe persoane au rugat-o să împărtășească ritualurile pe care respectă cu sfințenie sau trucurile de care se ajută pentru a avea o siluetă impecabilă. Ei bine… nu face prea multe. Hellen Mirren a împărtășit toate detaliile și a dezvăluit că a renunțat la micul dejun, pe care l-a înlocuit cu un pahar de apă caldă. Evită carbohidrații, dar consumă orez brun și quinoa. Iată de ce!

'Renunţarea la micul dejun la vârsta de peste 40 de ani ajută la scăderea în greutate. Este suficient să beţi dimineaţa puţină apă caldă. Cu cât înaintăm în vârstă, avem nevoie de mai puţine calorii. Dacă nu luăm micul dejun, nivelul de insulină scade, corpul eliberează hormoni care ajută la scăderea depozitelor de carbohidraţi şi grăsimi.

Dintre carbohidraţi, trebuie să optăm mai ales pentru orezul brun şi quinoa.', a precizat Hellen Mirren, cu privire la metodele pe care le folosește ca să arate exemplar la vârsta pe care o are.

Hellen Mirren a câștigat premiul Oscar

Hellen Mirrena a câștigat premiul Oscar, pentru rolul Reginei Elisabeta a II-a. A jucat în primul său film acum 55 de ani, dar are o mare pasiune pentru actorie încă din școala generală. La vârsta de 18 ani a fost acceptată în Teatru Național de tineret din Londra și puțini sunt cei care știu că tatăl actriței i-a insuflat pasiunea pentru artă, el fiind violonist la Filarmonica din Londra.

Sursa FOTO: Profimedia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter