Nunta fostului Principe Nicolae. Ce rochie de mireasă a purtat Alina Binder

Publicat pe

Fostul Principe Nicolae al României și românca Alina Binder se căsătoresc,a zi, religios, la Sinaia. Chiar dacă Nicolae și-a pierdut titlul de principe și dreptul la succesiune la Coroana României, nunta lui este una demnă de un membru al Casei Regale. Mirii au ales să respecte tradițiile, dar să aducă ceremoniei o notă occidentală și modernă. După un îndelung suspans, toți au aflat ce rochie de mireasă a purtat Alina Binder în una dintre cele mai emoționate zile din viața ei.

Nunta fostului Principe Nicolae. Ce rochie de mireasă a purtat Alina BinderNunta fostului Principe Nicolae. Ce rochie de mireasă a purtat Alina Binder

Principele a ales un smoking gri, format din trei piese, cu vestă ivoar și cravată bleau, iar mireasa, așa cum era de așteptat, a optat pentru o rorchie cu un croi clasic, piesa de rezistență find voalul foarte lung. Asemenea unei nunți regale, Alina Binder a ales o rochie cu mâneci lungi și fără decolteu clasic, însă, surpriză, spatele a fost unul extrem de decoltat. Mireasa a preferat, de asemenea, bijuterii discrete și un machiaj în nuanțe mate.

Aici poți citi TOTUL DESPRE NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE CU ALINA BINDER

Într-un amplu interviu acordat atentior nunții, Alina Binder a explicat în detaliu cum își dorește să arate rochia ei de mireasă:

'Nu aș vrea să dezvălui prea multe detalii', spune Alina Binder. 'Aș vrea să fie o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru Nicolae. Aș dori să se regăsească anumite elemente, detalii tradiționale subtile. Mi-ar plăcea să aibă o linie clasică și să mă simt foarte bine în ea, să mă simt relaxată și să mă reprezinte. Și, nu în ultimul rând, aș vrea să fie creată de un designer român'.

FOTO: RINGIER România

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter