Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu primea când era primar al Capitalei

Publicat pe

Invitată într-o emisiune TV, Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu avea când era primar al Capitalei, dorind astfel să facă o comparație cu veniturile altor politicieni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Firea a pierdut scaunul de primar al Capitalei în fața lui Nicușor Dan, iar acum este senator PSD și continuă să se implice în politică. Invitată într-o emisiune TV pentru a comenta situația actuală din România, Firea a dezvăluit ce salariu avea ca primar al Bucureștiului, pentru a pune punct speculațiilor.

Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu primea când era primar al CapitaleiGabriela Firea a dezvăluit ce salariu primea când era primar al Capitalei

Gabriela Firea a discutat situaţia medicală din România, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, a criticat deciziile lui Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii, iar, la un moment dat, a venit vorba despre veniturile lui Dacian Cioloş.

Gabriela Firea a spus că acesta câştiga pe lună şi 30.000 de euro și pentru a face o comparație cu salariul pe care l-a primit ea ca primar, a dezvăluit câți bani primea lunar ca Primar General al Bucureştiului.

„13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și:

Teo a vorbit despre salariul de la Kanal D, după ce s-a zvonit că ar câștiga 20.000 de euro lunar: „Sunt plătită decent!”

Ce salariu are Maia Morgenstern. Actrița a strâns o avere colosală!

Andreea Esca a dezvăluit cât a fost primul salariu, prima oară când s-a angajat. Ce și-a cumpărat din banii câștigați

Ce avere are Gabriela Firea

Gabriela Firea şi soțul ei, Florentin Pandele dețin patru terenuri în judeţul Ilfov. Cel mai mare dintre ele este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro, conform adevarul.ro.

Aceştia deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz. Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro.

Totodată, potrivit declaraţiei de avere, edilul mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

Cum a intrat Gabriela Firea în politică

Gabriela Firea a debutat în 1990 ca reporter săptamânalul „Pur și simplu din Bacău, după care s-a transferat la București. Aceasta a mai lucrat ca redactor la Radio Contact și realizator la TVR până în anul 1999.

După 1999, Gabriela Firea s-a reprofilat și a fost consilier de imagine pentru Mugur Isărescu și șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

În urmă cu 19 ani, Gabriela Firea s-a alăturat trustului de media, Intact și a fost redactor și prezentator la Antena 1 și Antena 3. Totodată, Gabriela Firea fost și director general al ziarului Financiarul și al revistei Felicia.

În 2012, Gabriela Firea a decis să intre în politică și s-a alăturat partidului PSD. Un an mai târziu a fost aleasă în funcția de președinte al organizației județene Ilfov a PSD, iar la Congresul PSD din 20 aprilie 2013 a fost aleasă vicepreședinte al partidului la nivel național, fiind propusă de Organizația Femeilor Social-Democrate.

În 2016, Gabriela Firea a devenit Primarul General al Capitalei, devenind prima femeie care a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Bucureștiului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter