Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a decis să ia o pauză de la muzică: "A trecut peste..."

Publicat pe

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciți maneliști din țara noastră. Chiar dacă bucură pe toată lumea cu piesele sale, cântărețul s-a retras din atenția publicului în ultima perioadă. A simțit nevoie de o pauză de odihnă, însă este pregătit să revină. Iată ce declarații a făcut Betty, fiica lui Florin, despre starea de sănătate a tatălui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Florin Salam a renunțat la diferite proiecte și chiar nu a mai susținut concerte sau evenimente private. Se pare că a decis că este momentul de pauză de odihnă, așa că s-a retras din lumina reflectoarelor.

În cadrul unui interviu, fiica manelistului a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său, dar și despre proiectele pe care urmează să le aibă.

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:’Nici nu aveam nevoie să fie el!’

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Citește și: Shannen Doherty are o ultimă dorință pentru anul 2022.Celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală

Ce se întâmplă cu Florin Salam

Florin Salam este unul dintre cei mai căutați maneliști din țara noastră. Cânta tot timpul la diferite evenimente, însă se pare că oboseala l-a ajuns pe îndrăgitul artist.

A decis că este momentul de o pauză, așa că a decis să se retragă pentru o perioadă. Betty Stoian a declarat faptul că tatăl ei se simte foarte bine la momentul actual. Cântărețul a avut nevoie și de o pauză vocală, pe lângă oboseala fizică resimțită.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă.
Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!'
, a declarat Betty Stoian, potrivit playtech.ro.

În continuare, tânara a mai adăugat faptul că tatăl ei este pregătit să revină și că urmează să cânte de Crăciun și de Revelion. Deja a mers la studiouri, a înregistrat piese noi și vrea să revină cât mai curând.

Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!', a mai spus tânăra artistă.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter