Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an: "Din acest moment, poate să..."

Publicat pe

După înfățișarea de ieri de la Tribunalul Dolj, instanța a luat o hotărâre în favoarea lui Alex Bodi. Avocatul afaceristului a dezvăluit că Alex Bodi a primit câștig de cauză în ceea ce privește contestația făcută de procurori referitor la hotărârea instanței de a-i permite acestuia să ia legătura cu fosta sa soție, Iulia Sălăgean.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an:? Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi, spune că, începând din această dimineață, controversatul afacerist va putea lua legătura cu fosta soție Iulia Sălăgean.

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an: "Din acest moment, poate să..."Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an: "Din acest moment, poate să..."

Este o veste bună pentru Alex Bodi. Va putea să ia legătura cu fosta sa soție Iulia Sălăgean. Decizia Curții de Apel este definitivă. Alex a cerut să ia legătura cu ea întrucât apreciază că sunt chestiuni de familie, au o fetiță împreună, lucruri care se pot rezolva cel mai bine prin comunicarea dintre soți.

I s-a încuvințat această chestiune de Tribunalul Dolj în primă instanță, procurorii au fost nemulțumiți, au făcut o contestație și a fost respinsă contestația de către Curtea de Apel, deci din acest moment Alex Bodi poate să ia legătura cu Iulia', a transmis avocatul lui Alex Bodi, Radu Marinescu, la Antena Stars.

Chiar dacă instanța s-a pronunțat în favoarea lui Bodi de data aceasta, procesul în care acesta este cercetat pentru trafic de persoane și șantaj continuă.

„Procesul în sine continuă în ceea ce privește lămurirea tuturor aspectelor legate de acuzațiile care i s-au adus lui Alex și suntem optimiști că vom reuși prin muncă, prin administrarea de probe, să lămurim toate aceste lucruri', a precizat avocatul.

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: Ce dietă ține Sofia Vicoveanca, la 80 de ani.Acum se află în vacanță în Kenya

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an. De ce este acuzat afaceristul

Potrivit unor surse judiciare, citate de digi24.ro, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Victimele erau duse în state occidentale – Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia – şi constrânse să practice prostituţia în diverse cluburi de profil. După ce erau transportate în străinătate, tinerele care refuzau să se prostitueze erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, chiar şi violuri, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă, arată procurorii.

În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate şi supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate în oraşele Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria).

Procurorii susţin că unele tinere au fost vândute altor traficanţi, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, pentru a fi şantajată, exploatată şi controlată mai uşor.

O mare parte din sumele de bani obţinute din practicarea prostituţiei au fost investite de liderul grupării în diverse imobile din ţară şi străinătate.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter