Ce sex are bebelușul cuplului Andreea și Cabral Ibacka: "Nu te-ai lăsat!"

Publicat pe

După mai multe încercări de a-i spune lui Cabral sexul celui de-al treilea copil al său, după ce a refuzat categoric să știe, Andreea a reușit în cele din urmă să dea marea veste. Cei doi au anunțat întotdeauna evenimentele majore din familia lor într-un mod cât se poate de simpatic, iar acesta nu a făcut excepție. Andreea a conceput un întreg scenariu pentru a-l anunța pe Cabral ce sex are bebelușul lor numărul 2.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, când s-a întors de la ecografie și a vrut să-i dea soțului marea veste, Andreea Ibacka a fost dezamăgită când Cabral nu a vrut să știe ce sex are cel de-al doilea copil al lor. A conceput apoi un alt scenariu și de data asta a reușit.

Ce sex are bebelușul cuplului Andreea și Cabral Ibacka: "Nu te-ai lăsat!"Ce sex are bebelușul cuplului Andreea și Cabral Ibacka: "Nu te-ai lăsat!"

Andreea Ibacka a prins momentul în care Cabral se relaxa în cadă, cu un pahar de vin în mână, locul ideal pentru planul ei, de unde nu putea fugi foarte ușor, și a deschis un tun cu confetti de culoare albastră. Acesta a fost mesajul prin care și-a anunțat soțul că va avea un băiat!

Ce sex are bebelușul cuplului Andreea și Cabral Ibacka

„E băiat?!?!?! Nu te-ai lăsat!”,a apucat Cabral să spună, printre râsetele Andreei și strigătele de bucurie.

Zilele trecute, Andreea concepuse un alt scenariu prin care a vrut să dea marea veste, dar Cabral nu a vrut să ia parte la joaca ei.

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel’, a spus Andreea Ibacka zilele trecute, vizibil emoționată pe Instagram. 

Cabral, care uda gazonul din grădină nu s-a arătat încântat de surpriza pe care soția lui i-a pregătit-o, ba chiar a părut deranjat. Andreea urma să spargă balonul care în interior avea confetti de culoare roz sau albastru, ce ar fi indicat sexul bebelușului ce va veni în curând pe lume.

„Surpriză! Știi ce e aici? Am venit să te anunț dacă o să ai o fetiță sau un băiețel. Ești pregătit?!', i-a spus Andreea soțului ei, cu zâmbetul până la urechi.

„Nu, tocmai că nu eram. Nu vreau să știu. Ți-am mai zis că nu vreau să știu. Tu ce filmeză, mă, acolo?! NU vreau!', a insistat Cabral.

„E o glumă?!', a întrebat Andreea.

„Nu! Nu vreau să știu! La revedere!', a răspuns Cabral, categoric. 

Iată că de data asta, în cadă, acoperit de spumă și cu un pahar de vin în mână, Cabral nu s-a mai putut împotrivi și a primit vestea cea mare: după două fete, va avea un băiețel.

Andreea Ibacka: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'

Andreea Ibacka ne-a povestit cum se descurcă în rolul de părinți, ea și prezentatorul de la PRO TV.

„Nu am fost o mamă panicată, dar cu siguranță aș face totul mai relaxată a doua oară. Familia m-a ajutat mult,  cu  ajutorul  lor   am   reușit să mă dedic și câtorva proiecte online. Cât despre  schimbări,  sunt  cele firești, întâlnite în orice casă cu copii mici. Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat (în 10 minute sunt spălată pe cap și unsă cu toate alifiile) la schimb cu zâmbete cât cuprinde', a declarat Andreea pentru VIVA!

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie:’Mi-a mâncat tinerețile!’

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:Nu ne-am propus nimic

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Cum au dezvăluit Cabral și Andreea Ibacka că vor fi părinți

Cabral (43 de ani) și Andreea Ibacka (35 de ani) au realizat o super ședință foto de familie, pentru a anunța că mai așteaptă un copil în viața lor.

„Încă unul. Livrare, toamnă, 2021”, a scris Cabral, în dreptul imaginii în care apare călcând rufe, în timp ce Andreea și Namiko, prințesele lui, stau pe canapea și asistă.

Îmbrăcată în pijamale roșii, Andreea Ibacka ține, protector, mâna pe burtica deja foarte vizibilă.

În 2018, când a rămas însărcinată pentru prima oară, Andreea Ibacka a ales tot o fotografie inedită pentru a face marele anunț. La vremea aceea, actrița a postat o fotografie alături de Cabral şi cei trei câini ai lor, care aveau ataşate la gât mesajele 'gardă de corp, 'şofer şi 'bonă.

Namiko este primul copil al cuplului, după o căsnicie de 9 ani, iar din toamnă micuța va avea o surioară sau un frățior.

Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (18 ani), din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

Cu ceva timp în urmă, Cabral a dezvăluit că nu este, pentru moment, în cele mai bune relații cu fiica cea mare. „Sunt pe black list, mă rog, e pleonasm, la fata cea mare. E supărată pe mine. Așa sunteți voi (fetele), când sunteți la (vârsta aceasta). Nu sunt popular. Nu sunt ce trebuie la casa omului. Așteptăm”, a spus Cabral.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter