Ce spun prietenii despre mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc: „Mi-a promis că...” Ce mesaje posta Iulia pe internet

Publicat pe

S-a aflat ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc. Aceasta a susținut că, acum ceva timp, tânăra de 33 de ani îi făcuse o promisiune, înainte de a recurge la gestul necugetat. De asemenea, o prietenă de-ale femeii a infirmat faptul că aceasta ar fi fost în depresie, ipoteză care s-a tot speculat în ultimele ore.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, s-a aflat ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc. Se pare că, acum ceva vreme, femeia în vârstă de 33 de ani îi făcuse o promisiune amicei sale. Nu s-a mai ținut însă de ea, pentru că a ales să-și ia viață, aruncându-se de pe clădirea înaltă, ținându-și copiii minori în brațe.

Ce spun prietenii despre mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc: „Mi-a promis că...' Ce mesaje posta Iulia pe internetCe spun prietenii despre mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc: „Mi-a promis că...' Ce mesaje posta Iulia pe internet

Ieri dimineață, un caz cutremurător întreaga țară. Iulia, o mamă în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de pe bloc, cu copiii minori în brațe. Gestul tinerei a șocat pe toată lumea, mai ales pe membrii familiei, pe prietenii și apropiații ei. După moartea femeii și a micuților ei, pe pagina ei de socializare au început să curgă zeci de mesaje de regret.

Citește și: Cu ce se ocupa mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei

Citește și: De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

Citește și: Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație.Cum au sărbătorit

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman:”A trebuit să o internez”

Ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc

Pagina de socializare a Iuliei s-a umplut cu zeci de mesaje sfâșietoare. Oamenilor nu le vine să creadă că mama de doar 33 de ani a decis să se arunce de pe bloc împreună cu cei doi copii și că niciunul dintre ei nu se mai află printre noi. Una dintre prietenele mamei din Timișoara a dezvăluit ce promisiune i-ar fi făcut aceasta, înainte de a recurge la gestul necugetat.

Potrivit spuselor prieteniei Iuliei, tânăra de 33 de ani i-ar fi spus astă vară că va veni la ea în concediu. De asemenea, se pare că mama din Timișoara i-ar fi promis amicei sale că-i va boteza copilul, în care în care cea din urmă va mai face o fetiță.

„Veți rămâne mereu in inimile noastre. Nu vă vom uita niciodată îngerașii noștri. Mi-ai spus asta vară când ai fost la noi că veți veni la noi în concediu. Acum v-ați transformat în îngerași toți trei. Mi-ai promis că dacă mai fac o fetiță Yolanda mi-o botezi tu și voi ce ați făcut acum. Nu pot sa cred, o pierdere foarte mare', a scris prietena Iuliei pe rețelele de socializare.

Atât prietena Iuliei, cât și familia ei sunt șocate de gestul făcut de mama din Timișoara. Mama tinerei de 33 de ani a susținut că aceasta nu avea probleme cu nimeni.

Prietena cea mai bună a Iuliei susține că tânăra nu era în depresie

Au apărut diverse ipoteze care să explice gestul șocant al Iuliei, mama din Timișoara, care a urcat pe un bloc cu 10 etaje și a sărit în gol, cu cei doi copii în brațe. S-a vorbit despre faptul că Iulia ar fi fost în depresie și de aceea a decis să-și pună capăt zilelor. Prietena cea mai bună a mamei din Timișoara infirmă, însă, această ipoteză.

Femeia de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit. Medicii chemați la fața locului n-au mai putut decât să constate decesul.

Mama din Timișoara urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Iuliana terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei. Urma să se recăsătorească în curând cu tatăl copiilor ei, dar unii vecini speculează probleme în dragoste care au împins-o la sinucidere.

Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie, așa cum s-a crezut inițial. Tânăra de 33 de ani avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani. Ea nu a vrut să divorțeze, însă bărbatul a înaintat divorțul în 2020.

La jumătatea lui aprilie, tatăl a venit în tara și s-au reîmpăcat. Săptămâna trecută au avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie și pe 19 aprilie au depus actele la Primărie pentru că voiau să se recăsătorească.

Se pare că toată viața i-a plăcut să simță stabilitate din partea unui bărbat și aceasta era și cea mai mare frică a ei, că o să rămână fară stabilitate cu doi copii, potrivit surselor citate de Antena 3.

Ce spune fostul soț al mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii, în Timișoara

Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă. Acesta urma să se recăsătorească cu mama lor peste doar câteva săptămâni.

Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților.

Tatăl copiilor este în stare de șoc, este în depresie la fel ca bunica paternă a copiilor, venită și ea din Austria. Bunica este cea care a recunoscut cadavrul fetei la morga spitalului.

Ce mesaje posta Iulia pe Internet

În toamnă, Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai săi, posta mesaje emoționante pe Internet. Aceasta își îndemna prietenii din mediul online să răspândească iubire, pentru că „de durere și suferință este plin pământul'.

„Răspândiţi iubire… că de durere şi suferinţă e plin pământul', se arată în poza cu citatul postat de Iulia pe Internet.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima', mai scria Iulia pe 8 martie.

Filmul tragediei din Timișoara

Poliţiştii au început o anchetă şi au refăcut pas cu pas ultimul drum al Iulianei împreună cu cei doi copii.

Femeia locuieşte în alt capăt al oraşului, în cartierul Iosefin. Mama ei le-a spus anchetatorilor că aceasta a plecat spre grădiniţă, să-şi ducă copiii. Şi-a schimbat traseul brusc şi a mers în zona Dâmboviţa din Timişoara. A lăsat maşina parcată, în grabă, pe o trecere de pietoni.

Apelul la 112 a fost făcut de cei care locuiesc în blocul unde femeia a recurs la gestul extrem.

„Am intrat să-mi iau ceva din maşină şi o femeie de la etajul șapte mi-a spus 'sună că sunt 3 oameni aici pe jos'. Am făcut 3 paşi până în faţa în blocului. Când am ajuns acolo am văzut că toţi trei sunt inconştienţi', povestește un tânără care locuiește în zonă.

Trupurile celor trei au fost ridicate de către cei de la medicina legală pentru autopsie. Tatăl copiiilor, plecat la muncă în străinătate, a aflat de la rudele din ţară de tragedie. Şi el urmează să fie audiat de poliţişti.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter