Cine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă. A fost de 6 ori Miss Fitness Universe

Publicat pe

Cine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă? Anca Bucur este concurentă la Splash! Vedete la apă! Anca Bucur are doi copii, dar asta nu o impiedică să participe la Splash! Vedete la apă pentru că, spune ea, are energie să mute munții din loc. Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă este una dintre cele mai frumoase femei din România, aleasă de șase ori Miss Fitness Universe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă? Instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă are 34 de ani şi este din Târgu Mureş, iar în 2019 a câştigat pentru a şasea oară titlul Miss Fitness Universe. „Acest trofeu îmi confirma că poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplina, ambiție, multă multă muncă și pasiune!’, a scris Anca Bucur după ce a luat titlul de Miss Fitness.

Cine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă. A fost de 6 ori Miss Fitness UniverseCine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă. A fost de 6 ori Miss Fitness Universe

Nu demult, Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de prezentatoarea emisiunii, Anna Lesko. Atât concurenta cât și jurata poartă costume de baie care le evidențiază atuurile fizice.

Cine e Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă

Nu este un secret că Anca Bucur, Miss Fitness Universe, are un trup bine sculptat, iar acum are ocazia să și-l etaleze la psicina de la Bacău și să realizeze și o săritură spectaculoasă în cadrul Splash! Vedete la apă.

Anca Bucur a primit cu entuziasm provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă.

Abia aștept să mă descopăr în altă ipostază și bineînțeles să văd ce sărituri voi prezenta în competiție. Sunt entuziasmată și emoționată în același timp, însă știu că va fi o experiență frumoasă!

Să-mi țineți pumnii și să stați aproape de mine, căci am să vă țin la curent, atât cat pot, cu ce se întâmplă în backstage, până când avem emisiunea pe TV', a spus Anca despre participarea ei la Splash! Vedete la apă.

Citește și: De ce nu a mai dorit Ion Caramitru să joace rolul profesorului Socrate, din Liceenii:'Era un scenariu comandat'

Citește și: Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru:„Nici el nu a știut că e bolnav’

Citește și: Moroșanu, din nou fără permis, după ce în primăvară a fost prins băut la volan!Cum a încălcat legea acum

Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă are doi copii

Anca Bucur este mama a doi copii, coach și posesoare a titlului de Miss Fitness Universe.

În iulie 2020, Anca Bucur a devenit mamă din nou și este în culmea fericirii. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă și deja a postat primele imagini cu fetița pe rețelele de socializare.

„Sunt deja cateva ore, de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt!

Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă', a anunțat Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă.

Anca Bucur de la Splash! Vedete la apă este căsătorită din anul 2013 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc în mare secret, în Las Vegas.

Împreună mai au un băieţel, Rareş, care a venit pe lume în septembrie 2018.

Cine sunt primii concurenți de la Splash! Vedete la apă

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt curajoșii care luptă pentru 10.000 de euro la Splash! Vedete la apă.

Ei vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

În ediția de sâmbătă seara va veni rândul pentru șase vedete să sară în apă. Este vorba despre: Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Seredinschi, Maria Buză și Tavi Clonda. Apoi, unul dintre cei șase concurenți își va câștiga un loc în marea finală de duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter