Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupă

Publicat pe

Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai ales de când artista a anunțat că ea și partenrul ei vor deveni părinți pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA!DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a făcut recent anunțul, că este însărcinată la 22 de ani. Astfel, ea și iubitul ei, Florin Popa, vor deveni părinți pentru prima oară. Toată lumea știe deja ce face Nicole Cherry, fiind o artistă extrem de apreciată. Puțini știu însă cine este și cu ce se ocupă Florin Popa.

Cine este Florin Popa

Cine este Florin Popa? Are 30 de ani, iar în urmă cu trei ani a început o relație cu Nicole Cherry. Îi despart 8 ani, însă diferența de vârsta nu a fost niciodată un impediment în relația lor. Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, iar în câteva luni vor deveni părinți pentru prima dată.

Florin Popa se ocupă cu afacerile. Tânărul deține un magazin GSM, potrivit cancan.ro.

Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupăCine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupă

Cum s-au cunoscut Florin Popa și Nicole Cherry

În mod surprinzător, tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință celor doi, acum viitori părinți. Inițial, artista a povestit că nu s-ar fi gândit că, la un moment dat, între ei se va înfiripa o relație. La acel moment, Nicole Cherry avea 16 ani.

Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui’, povestea Nicole Cherry, cu ceva timp în urmă.

Nicole Cherry s-a mutat cu Florin Popa după un an de relație

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună în vara anului 2019, pe când aveau un an de relație. Acomodarea a fost rapidă, iar Nicole Cherry a declarat la acel moment că Florin este sufletul ei pereche.

„Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine’, ne-a povestit Nicole Cherry în urmă cu doi ani.

Citește și: Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei:”Urmează eternitatea”

Citește și: Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului:”Vom avea…”

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Cum se înțelege Nicole Cherry cu părinții lui Florin Popa

În relația dintre Nicole Cherry și Florin Popa lucrurile au decurs firesc, fără să existe obstacole în calea lor. Familiile se înțeleg foarte bine, iar Nicole Cherry nu a întâmpinat niciun fel de probleme nici cu socri. Sunt o familie și cu toții se înțeleg extrem de bine.

„Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor’, a mai povestit artista într-un interviu pentru Click.

Florin Popa va fi tată pentru prima oară

Florin Popa este acum în culmea fericirii, dat fiind că urmează să devină tată pentru prima oară. Anunțul oficial a venit prin intermediul melodiei lui Nicole Cherry, „Scrie-mi pe suflet’. La finalul videoclipului, vedeta și-a arătat burtica de gravidă, apoi a postat o imagine emoționantă și pe rețelele de socializare. Cei doi vor avea o fetiță.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati’, a scris Nicole pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter