Cine este Remus Boroiu de la Ferma? Vrea să câștige marele premiu și să devină fermier

Publicat pe

Remus Boroiu este concurent la Ferma și este mai decis ca niciodată să câștige concursul de la ProTV. Este sportiv și știe să facă față greutăților de orice fel, iar avantajul său este că a petrecut mult timp la țară, alături de bunicii săi.

Concurentul a început să se fie pe picioarele lui încă de la 18 ani și știe cum să se descurce singur. Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta', a spus Remus Boroiu.

Remus Boroiu de la Ferma este antreprenor, iar acesta are și o mică afacere online, unde vinde articole sport, dar face și planuri de nutriție. Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție', a spus concurentul.

Și-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor săi. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească. Odată cu participarea la Ferma, își dorește să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga, plănuiește să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Concurenții Ferma

Concurenții Ferma

Citește și: Cine e Otilia Bilionera, concurenta în emisiunea 'Ferma', de la Pro TV? Care e numele ei real

Citește și: E oficial! Când începe emisiunea Ferma de la Pro TV. Primele imagini cu concurenţii

FOTO: PR

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter