Cine este și cu ce se ocupă iubitul Andreei Lodbă de la Survivor

Publicat pe

Andreea Lodbă face față cu brio competiției Survivor! Are o condiție fizică de invidiat, sportul pe care îl practică încă din copilărie o ajută să depășească și cele mai grele probe și tot datorită sportului și-a întâlnit și iubitul. Fanii Survivor sunt foarte curioși să afle cine este și cu ce se ocupă iubitul Andreei Lodbă de la Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celebră pentru rolul Aurica din serialul Moldovenii, Andreea și-a ținut ascunsă destul de bine pasiunea pentru sport. Andreea face sport de mică, a practicat atletismul timp de 8 ani și apoi a devenit arbitru de fotbal la liga județeană.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Andreei Lodbă de la SurvivorCine este și cu ce se ocupă iubitul Andreei Lodbă de la Survivor

Andreea de la Survivor a urmat și cursurile Universității de Educație Fizică și Sport, secția kinetoterapie, pe care a abandonat-o pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce-și dorește. Însă, aici l-a cunoscut însă pe cel care îi este și iubit: un tânăr pe nume Andrei.

Cine este iubitul Andreei Lodbă de la Survivor

Andreea și Andrei sunt împreună de câțiva ani și au o relație extrem de strânsă. Cei doi au cam aceleași pasiuni, cu diferența că, în timp ce Andreea s-a angajat într-o multinațională ca specialist marketing, Andrei a absolvit facultatea și a devenit kinetoterpaeut în toată regula, potrivit wowbiz.ro.

Andrei este din Botoșani, dar în prezent locuiește la Iași, acolo unde și-a deschis o clinică de kinetoterapie și traumatologie sportivă. În multe din clipurile de promovare ale clinicii apare chiar iubita lui, Andreea Lodbă.

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii’

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:„Sunt un străin în viața lui’

Andreea de la Faimoși: 'Să-i facem pe Războinici să moară de foame'

Andreea Lodbă a plecat și ea cu gânduri mari în Republica Dominicană. Faimoasa a reușit după doar câteva săptămâni să învețe destul de bine traseele de la Survivor și nu a intrat în conflicte cu colegii ei de echipă.

Sunt Andreea Lodbă. Am 25 de ani. Sunt actor, iar pe parte sportivă, am venit evident să câștig și cam ăsta e scopul tuturor. Mă bucur să mă aflu aici și mai ales în echipa Faimoșilor.

Eu i-am susținut și de asta mă aflu aici, ca să-i ajut. Îmi doresc să câștigăm împreună și să-i facem pe războinici să moară de foame ', a spus Andreea la plecarea în Republica Dominicană.

Andreea Lodbă face parte din proiectul '3chestii', alături de Petronel Gabriel Gongeanu și Iulian Mehedinț. Ea a apărut alături de cei doi în serialul 'Moldovenii', realizat de Kanal D, rol care i-a adus și celebritatea.

Andreea Lodbă de la Survivor, amintiri din copilărie

Adoram să întru în dulapurile mamei și al bunicii mele. Probăm hainele și, dacă îmi plăceau, le modificam, să îmi vină bine. Cel mai grav era când le tăiam. Avea mama o rochie lungă, frumoasă, din mătase. Am crezut că va arăta mai bine scurtă, așa că nu am ezitat să îmi arat veleitățile de croitoreasă, spre disperarea mamei care și-a găsit rochia bună distrusă.

Copil fiind mergeam cu sora mea și alți copii din vecini la furat de fructe. Când ne-a prins un om din sat ne-a spus mamei care, atunci când am ajuns acasă, ne-a informat că proprietarul viei chemase poliția. Ne-am speriat foarte tare și eu, și sora mea, iar de frică ne-am culcat foarte devreme.” își amintește Andreea Lodbă de la Survivor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter