Cine este și cum arată soția lui Puya. Artistul și Melinda au doi copii împreună

Publicat pe

Puya este însurat de 10 ani, iar asta poate veni ca o surpriză pentru multă lume pentru că soția lui este o prezență foarte discretă și nu și-a dorit niciodată să fie vedetă. Cine este și cum arată soția lui Puya? Melinda este de la 17 ani cu Puya, din anul 2006, și între timp i-a dăruit trei fetițe artistului, iar jobul său este să aibă grijă de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Puya? Melinda Gărdescu termina clasa a XII-a când l-a cunoscut pe Puya, iar povestea lor de dragoste a început într-un moment prost. Ea prezenta un Bal al Bobocilor în Deva, acolo unde Puya era invitat să cânte. Și-a luat o țeapă atunci, spune Puya, pentru că nu a mai primit bani de la organizatori, dar a întâlnit-o pe femeia vieții lui.

Cine este și cum arată soția lui Puya. Artistul și Melinda au doi copii împreunăCine este și cum arată soția lui Puya. Artistul și Melinda au doi copii împreună

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, declara Puya acum ceva timp la protv.ro.

În 2011 s-au căsătorit și încă sunt fericiți fiecare cu decizia luată atunci, mai ales că între timp au venit pe lume trei fetițe. Cea mai mare, Melisa, are 11 ani acum.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea.

E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală', a povestit Puya pentru Libertatea.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă’:„Au apărut vânătăile’

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor’/ EXCLUSIV

Cine este și cum arată soția lui Puya

Puya recunoaște că Melinda i-a schimbat viața în bine, în ultima perioadă.

„În primul rând, nu am mai dormit cu televizorul aprins. După aia, am început să stau mai des pe acasă. M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani.

Că eu bani mai avusesem, da îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil daia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea', a mai spus Puya.

Puya recunoaște că nu se pricepe la vorbe atunci când vine vorba despre declarații de dragoste făcute soției, dar oricum crede că faptele sunt mai importante. Face cât de des îl ajută inspirația gesturi frumoase pentru mama fetelor sale și speră că acestea vor moșteni calitățile Melindei.

„Să îi moștenească talentul de a cântări bine oamenii. De cele mai multe ori nu ne spunem nici 10% din ce gândim. Însă, mereu există semne.

Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni. Expresia feței, gesturile, micile minciuni sau părerile despre nimicuri. Ea știe să citească bine oamenii. Nu se înșală – poate doar în cazul meu, un pic (râde). Dacă ar reuși și copiii să moștenească talentul ăsta, ar fi minunat. Ar scăpa de multe belele”, a mai spus Puya la Pro TV.

Soția lui Puya se dedică 100% familiei

Melinda nu muncește și Puya spune că asta este foarte bine și el se va asigura să nu le lipsească nimic.

„Cel mai mare dujman al familiei este timpul. Când nu ai timp să te întâlnești, să vorbești, să discuți, să asculți, fie și în contradictoriu… ești mereu pe fugă, fiecare se închide în el și în problemele lui. Atunci familia se destramă. Mișcarea feministă, în forma ei de acum, face mult rău familiei. S-a pornit un război între femeia independentă vs bărbatul fraier și supus. Dacă bărbatul e capul familiei și face bani, nu înseamnă că statul acasă cu copiii e umilință. 

Se tot spune stai la cratiță. Hai să vă zic ceva! Toată viața noastră, până când o să murim, nu o să uităm gustul sau mirosul mâncărurilor pe care le face mama sau bunica. Asta nu mi se pare puțin. Legăturile în familie se fac cu dragoste, în timp, nu cu bone, sute de mii de cursuri de toate felurile, bloguri de parenting și ecrane vârâte non-stop în fața copiilor ca să nu te deranjeze„, a mai spus Puya pe protv.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter