Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu. Sunt împreună de 28 de ani!

Publicat pe

Pe cât de cunoscut este Victor Ciutacu, pe atât de discretă este familia jurnalistului. Vedeta România TV este căsătorită de 28 de ani, dar soția sa, Mana și fiul lor, Vlad, au preferat dintotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Discreția este, poate, și unul dintre secretele unei căsnicii fericite atât de lungi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jurnalistul Victor Ciutacu este la bază inginer. În 1989 intra la Universitatea Politehnică București, ca mai apoi primi pași în jurnalism să-i facă în 1993. După o perioadă de activitate în presa scrisă, trece spre televiziune. A făcut parte din trustul Intact Media Group până în 2013, când decide să plece și ajunge la România TV.

Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu. Sunt împreună de 28 de ani!Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu. Sunt împreună de 28 de ani!

La Politehnică a cunoscut-o și pe femeia care avea să-i devină soție. Ulterior, la finalul facultății, în 1995, s-au căsătorit într-un cadru intim.

'Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an.

Preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia. Au participat câțiva prieteni și câteva rude.

Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, şi ne-am simţit foarte bine, ca nişte oameni la un chef, nu ca la o nuntă.', a povestit Victor Ciutacu, în urmă cu ceva vreme.

Nu a existat nici măcar o cere specială în căsătorie, pentru că totul a venit de la sine.

A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună şi, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice şi cu cai albi', spunea Ciutacu.

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021.Roxen a participat cu piesa Amnesia

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Citește și: Artistul italian Franco Battiato a murit.Familia a făcut anunțul dureros

Mana Ciutacu a preferat dintotdeauna discreția

În afară de cariera sa de jurnalist, Victor Ciutacu se poate numi un om fericit. Alături de soția sa, Mana Ciutacu, are o familie fericită și un fiu, Vlad, de care este mândru.

Mana Ciutacu nu a ieșit niciodată în față, chiar și atunci când soțul ei a fost implicat într-un proces, pe care l-a și câștigat, împotriva jurnalistei Sorina Matei, în 2015. Deși absolventă de Politehnică, Mana Ciutacu a ales să lucreze în PR, și face asta de mai bine de 20 de ani.

'Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie.

Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine', scria soţia lui Victor Ciutacu pe blog.

Victor Ciutacu, despre secretul unei căsnicii de 28 de ani

„Nu este niciun secret… poate comportamentul normal al ambilor. Niciunul nu este vedeta familiei și nici finanțatorul familiei. Suntem o familie normală și ne comportăm ca atare.

Probabil de aceea durează. Într-o lume în care lumea divorțează, poate că doi oameni care stau de mai bine de 19 ani împreună… pare bizar. De asemenea, mai ține și de educație și de ce ai văzut acasă. Eu cred că acesta este comportamentul normal, nu mi se pare că fac nimic deosebit.”, dezvăluia jurnalistul pentru dcnews.ro.

Victor Ciutacu asigură pe toată lumea că are o familie perfect normală, doar că nu simte să împărtășească lumii toate intimitățile familiei sale.

„Soția mea este extrem de discretă, nu este persoană publică și nici nu își dorește să devină. Atunci când vrei, poți să îți ții familia departe de circul mediatic. În plus, nu simțim nevoia să împărtășim cu nimeni momentele noastre frumoase atunci când suntem împreună.

Eu și Mana ieșim foarte des, dar nu acolo unde presa tabloidă are nevoie să caute în viețile oamenilor. În rest, suntem o familie normală. Dacă mi-aș fi petrecut viața prin cluburile de noapte, poate că rupeam și eu paginile ziarelor tabloide. Am o viață normală de familie și nu constitui un subiect pentru presa mondenă.”, a mai declarat Victor Ciutacu.

foto: ciutacu.ro, wowbiz.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter