Cristina Spătar a plecat din țară din cauza datoriilor. Unde s-a mutat și ce lucrează

Publicat pe

Înglodată în datorii și fără un loc de muncă stabil, Cristina Spătar a luat decizia să se mute din țară. Și a ales Anglia pentru că sora ei locuiește de mulți ani la Londra și i-a promis că o va ajuta să-și facă un nume în imobiliare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia de coronavirus i-a afectat serios sursele de venit. Concertele Cristinei Spătar au fost anulate sau reprogramate și vedeta nu a mai putut să facă fața cheltuielilor. Prin urmare, Cristina Spătar a strâns foarte multe datorii și a fost nevoită să ia o decizie pentru a-și crește bine copilul. Prin urmare, cântăreața a plecat la Londra și încearcă să-și găsească un job în imobiliare.

Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară.

Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze', a povestit un apropiat de-al vedetei în urmă cu o lună pentru ciao.ro.

Cristina a făcut deja pasul spre o altă viață și s-a mutat în Londra, în casa surorii ei. Narcisa locuiește de mai mulți ani în Anglia și o va ajuta să-și găsească un loc de muncă în domeniul imobiliarelor.

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț'

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești’. La ce procedură apelează cântăreața

Cristina Spătar a plecat din țară din cauza datoriilor

Prin mai, Cristina Spătar a anunțat că s-a despărțit de iubitul tinerel, iar momentan sunt într-o pauză.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani', a declarat Cristina Spătar la momentul respectiv.

Deocamdată nu se știu motivele pentru care vedeta a decis să rupă relația cu iubitul tinerel, însă se pare că cei doi au rămas în relații bune. Bărbatul este mai tânăr decât vedeta cu 21 de ani.

Cristina Spătar a început relația cu Tibi, după divorțul dureros prin care a trecut de tatăl copiilor ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter