Cum a început relația dintre Alex Bodi și Ema Uta: "L-a lăsat mut!"

Publicat pe

Alex Bodi a uitat de Bianca Drăgușanu! Ema Uta este femeia care l-a cucerit de curând pe Alex și care îl ajută să se bucure pe deplin de libertate, după ce a scăpat de arestul preventiv. Cum a început relația dintre Alex Bodi și Ema Uta? Machieuza l-a cucerit pe fostul soț al Biancăi la un concert al prietenei sale, Loredana Groza, prin mișcările lascive de dans.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ema Uta intră din nou în dizgrația Biancăi Drăgușanu! După ce în vară s-a speculat că Gabi Bădălău a înșelat-o cu ea, iar Ema Uta a negat vehement că are vreo legătură cu afaceristul din Giurgiu, machieuza l-a cucerit de data asta pe fostul soț al Biancăi.

De data asta, Ema Uta nu poate nega relația cu fostul bărbat al Biancăi Drăgușanu pentru că idila lor este reală și chiar au fost surprinși de paparazzi sărutându-se. Mai mult, Ema a fost văzută în vizită la iubitul ei, când acesta se afla la închisoare.

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Ema Uta

Toată lumea este curioasă cum s-au îndrăgostit cei doi unul de altul și se pare că Loredana Groza a fost „nașa” cuplului Ema Uta – Alex Bodi. Un amic al celor doi avea să povestească, pentru cancan.ro, cum s-a declanșat scânteia între ei.

'Alex venise acolo (nr. într-un restaurant din Herăstrău), așa cum o mai făcuse de multe ori. Loredana Groza avea să cânte, iar Ema a început să danseze, la un moment dat. Practic, l-a lăsat mut pe Alex, care s-a apropiat de ea și i-a vorbit.

Ei se știau, așa, de pe Instagram, dar niciodată nu vorbiseră live, să spun așa. Atunci a început relația. Au început să se întâlnească… Formau un cuplu, discret, e drept, că lui Alex nu-i place să se afișeze', a povestit sursa.

Citește și: Anamaria Prodan e sigură că Reghe va regreta divorțul și avertizează:„Nimeni nu rămâne nepedepsit’

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat:„Am îmbrățișat-o…’

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…’

Alex Bodi nu prea are noroc în dragoste

Alex Bodi are două fetițe – una locuiește în Madrid, alta în Germania, un mariaj destrămat cu Bianca Drăgușanu și o logodnă ruptă cu Daria Radionova. După ce a terminat relația cu Bianca Drăgușanu în urma scandalului de proporții, Alex Bodi s-a mutat cu Daria Radionova și a cerut-o de soție.

La scurt timp, el a fost arestat într-un dosar de proxenetism și îi promita iubitei sale că după ce își rezolvă problemele cu legea va urma o nuntă ca în povești. Daria nu l-a așteptat, însă, și a plecat la Londra.

El și-a găsit consolare în brațele modelului internațional Justyna Gradek, fosta iubită a lui Phillip Plein, dar lucrurile nu au mers între ei, din cauza geloziei tinerei.

'Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur', spunea Alex Bodi la un moment dat.

Apoi, Alex Bodi a întâlnit-o pe Bianca Iordache, cu care a fost surprins în mai multe ipostaze, însă nu a confirmat niciodată că ar avea o relație cu ea. Ar fi fost apoi cuplat cu Oana Marica, dar relația a fost scurtă. A apărut acum Ema Uta și se pare că totul este lapte și miere între ei.

Între timp, Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Iar Daria Radionova și-a refăcut și ea viața alături de Pooyan Mokhtari, cel care a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter