Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: "Arătam ca un ardei umplut cu forța"

Publicat pe

Marian Nistor de la Savoy a reușit să slăbească 30 de kilograme, la 78 de ani. În cadrul unui interviu, cântărețul a spus că a reușit să scape de kilogramele în plus cu o dietă făcută chiar de soția lui, Dorina Paraschiv. Iată cum arată acum solistul trupei Savoy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Nistor de la Savoy a reușit să slăbească spectaculos. Cântărețul a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme.

Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: "Arătam ca un ardei umplut cu forța"Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: "Arătam ca un ardei umplut cu forța"

În cadrul unui interviu, solistul trupey Savoy a spus cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy:”Vârsta e doar în buletin”

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Citește și: Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty:„Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită’

Citește și: Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan:„O greșeală pe care nu o realizează’

Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme

Marian Nistor a reușit să slăbească 30 de kilograme, la 78 de ani. Cântărețul a ajuns acum să cântărească 70-80 de kilograme și declară că se simte mult mai bine. Înainte de cura de slăbire, artistul avea 109 kilograme.

În cadrul unui interviu, a spus că soția lui a fost cea care l-a îndemnat să slăbească. Acum, Dorina îi gătește dietetic și are grijă să consume cât are nevoie.

„Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg.
Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om! Dorina gătește dietetic. Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime…

Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…', afirmă Marian Nistor.

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au împlinit 24 de ani de la căsătorie

În data de 4 octombrie, atunci când este și ziua de naștere a artistului, Marian Nistor și Dorina Paraschiv au împlinit 24 de ani de la căsătorie. Cei doi artiști sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

'E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au… Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor.

Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube.', susține liderul trupei Savoy.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter