Cum a slăbit Radu Vâlcan 7 kilograme într-o lună în Thailanda, la Insula Iubirii: "Am renunțat la..."

Publicat pe

La finalul lui 2021, Radu Vâlcan a fost plecat o lună în Thailanda, unde a filmat sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii'. S-a întors cu 7 kilograme mai puțin și toată lumea a rămas șocată de schimbare. Radu Vâlcan a slăbit 7 kg fără sport, în doar o lună, dar a avut grijă la alimentație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan s-a apucat serios de sport în ultimii ani și foarte des postează pe Instagram din parc, la 5 dimineața, unde iese la alergat. Totodată, gazda show-ului Insula Iubirii arată fanilor și ce gătește pentru familie, respectiv mâncare sănătoasă, cu puține calorii. Dar filmările din Thailanda l-au scăpat de 7 kilograme în doar o lună.

„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 «Insula Iubirii», chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc', a declarat Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Radu Vâlcan spune că filmările au fost atât de intense în Thailanda, încât nu avea timp de nimic altceva în afară de somn.

Cum a slăbit Radu Vâlcan 7 kilograme într-o lună în Thailanda, la Insula Iubirii

S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație', a mai spus.

Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună’

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

„De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme', a completat actorul.

„Din poze, pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea. Foarte multă lume m-a întrebat, mai în glumă mai în serios, dacă „oamenii ăia nu îți dau de mâncare acolo”. Pur și simplu a fost ceva controlat și asumat', a încheiat. Prezentatorul TV se întreține ieșind frecvent la alergat în parc și având o alimentație echilibrată.

Radu Vâlcan, de trei ori tată

Radu Vâlcan și Adela Popescu (35 de ani) au trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (6 luni). Adela și Radu formează un cuplu de 11 ani, s-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Al treilea fiu al perechii s-a născut pe 11 iulie 2021.

În octombrie 2021, prezentatoarea a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata', a declarat Adela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter