Naturalețe, dar nu prea! Cum arăta Meghan Markle fără nicio intervenție estetică!

Publicat pe de Oana Pantazi

În 2016, cel mai căutat nume de pe Google a fost cel al lui Meghan Markle, și nu este de mirare, fiindcă soția lui Harry și actuala Ducesă de Sussex a pătruns în inimile oamenilor în primul rând datorită naturaleții sale… Care naturalețe, după câte se va vedea, este și ea una studiată și aranjată în cabinetul plasticianului. Iată cum arăta Meghan Markle fără nicio intervenție estetică!

Înainte de a se întâlni cu Prințul Harry, al cincilea în linie directă la tronul Marii Britanii, Meghan (35) s-a remarcat în serialul Suits, însă niciun rol nu i-ar fi adus, cu siguranță, celebritatea pe care i-a adus-o intrarea în familia regală. Acum, Meghan este una dintre cele mai urmărite personalități în mediul online, deși, paradoxal, nu are cont de socializare, iar blogul ei de lifestyle nu mai e activ. Interesul presei i-a adus faima, o faimă pe care uneori nu și-o dorește, fiindcă, vrând-nevrând, este adeseori sub microscop – de la ținută și gesturi, până la make-up și coafură. Deși Ducesa de Sussex s-a remarcat prin naturalețe, se pare că nici ea nu e străină de unele ajustări ale chipului, chiar dacă nu a exagerat cu nimic.

Primele poze ale lui Meghan care circulă în mediul online datează din anul 1999, pe când actuala Ducesă de Sussex avea 18 ani și se visa… prințesă. E adevărat, Meghan nu este de nerecunoscut, dar nasul este diferit, sprâncenele sunt mult mai subțiri, nu-i lipsește nici strungăreața, iar fața este ceva mai plină decât acum. În plus, alunița de deasupra buzei, acel grain de beauté à la Cindy Crawford, pare și ea mai accentuată, dar probabil că aceea era moda vremii.

Meghan Markle are o intervenție estetică la nivelul nasului

În 2006, într-una dintre aparițiile sale pe covorul roșu, Meghan, pe atunci în vârstă de 25 de ani, arată extrem de fresh și nu foarte diferită, poate ceva mai subțire, doar că nasul este altul, mult mai fin, iar sprâncenele au și ele altă formă. Strungăreața i-a dispărut și ea ca prin farmec, iar dinții sunt vizibil mai albi. De-a lungul anilor, sprâncenele ei și-au schimbat foarte mult forma (nu este exclus să fi făcut un mic implant), iar asta, automat, i-a modificat și aspectul, fața ei părând acum sculptată (nu este exclus să aibă intevenții și la nivelul pomeților). Singurii care au rămas tot acolo, indiferent de modă, de anotimp sau de machiaj sunt inconfundabilii pistrui, care i se potrivesc de minune.

De la machiajele exagerate din 2006, Meghan a trecut la unele mult mai naturale, care, de altfel, au consacrat-o acum, însă culoarea părului ei a cunoscut cele mai multe schimbări de-a lungul timpului. De la șaten-închis, la caramel, roșcat, sandré, șaten-deschis și negru, Meghan a încercat toate culorile și multe genuri de tunsori, dar în foarte puține ocazii părul ei ondulat a ieșit la iveală, ea preferând să și-l întindă. Dacă și-a făcut alte intervenții în afara celei de la nivelul nasului, singura ce nu poate fi negată, probabil nu vom afla, însă spre deosebire de alte celebrități, Meghan a știut să se oprească la timp, păstrându-și aspectul natural și proaspăt. Ce-i drept, în privința naturaleții o ajută mult și pistruii, doar a lansat o modă cu ei, femeile mai puțin norocoase ajungând să și-i tatueze… Iată, în galeria foto, cum arăta Meghan fără nicio intervenție estetică și cum s-a schimbat ea de-a lungul timpului.

Foto: Hepta

Naturalețe, dar nu prea! Cum arăta Meghan Markle fără nicio intervenție estetică!Naturalețe, dar nu prea! Cum arăta Meghan Markle fără nicio intervenție estetică!

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter