Cum arată Sabrina, interpreta piesei „Boys, Boys, Boys”, la 54 de ani. Făcea furori în anii ’80

Publicat pe

Sabrina, interpreta piesei „Boys, Boys, Boys', a fost „pe val' în anii 80, numărându-se printre cele mai în vogă artiste de atunci. Cântăreața era îndrăgită de public atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru silueta ei ca trasă prin inel. Ajunsă la 54 de ani, vedeta pare că a găsit elixirul frumuseții, pentru că se menține în continuare într-o formă de zile mari. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sabrina, pe numele ei complet Sabrina Salerno, a devenit cunoscută la nivel internațional în anii 80, odată cu lansarea piesei „Boys, Boys, Boys'. Artista s-a remarcat atunci atât prin vocea ei superbă, cât și prin silueta ei ca de zeiță. Lipsită de inhibiții, ea își etala formele voluptoase în cadrul videoclip-ului, primind o mulțime de aprecieri. Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, dar cântăreața continuă să fie o prezență uimitoare.

Cum arată Sabrina, interpreta piesei „Boys, Boys, Boys', la 54 de ani. Făcea furori în anii 80Cum arată Sabrina, interpreta piesei „Boys, Boys, Boys', la 54 de ani. Făcea furori în anii 80

Sabrina Salerno este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume. Originară din Italia, ea a debutat în muzică la 19 ani. Piesa „Boys Boys Boys', lansată în anul 1987, a ajutat-o să ajungă în topul celor mai de succes interprete de pe întreg mapamondul. A reușit să fascineze publicul atât prin talentul ei muzical, cât și prin corpul său.

Citește și: Ce condiție a pus Rusia pentru a avea loc o întâlnire între Vladimir Putin și Zelenski:”Trebuie să se ajungă la…”

Citește și: Olga, medic militar și mamă eroină a 12 copii, a murit în războiul cu Rusia:„Din cauza luptelor, încă nu o putem îngropa'

Citește și: Roxana Vancea, detalii despre nuntă și botez:”Vreau să fim doar cu familia”

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune:„Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…'/ EXCLUSIV

Cum arată Sabrina, interpreta piesei „Boys, Boys, Boys', la 54 de ani

Toată lumea își amintește de videoclipul piesei „Boys Boys Boys'. Cântăreața a avut o apariție extrem de sexy în cadrul acestuia, iar, inițial, el a fost interzis. La acea vreme, televiziunile muzicale puteau să-l difuzeze doar după 12 noaptea.

În prezent, Sabrina are 54 de ani. Și acum, la mai bine de trei decenii de la lansarea hit-ului „Boys Boys Boys', vedeta arată în continuare senzațional. Artista și-a păstrat silueta demnă de invidiat și e la fel de atrăgătoare. Cântăreața nu se sfiește să pozeze în ipostaze sexy, cu decolteu adânc sau îmbrăcată sumar, în costum de baie.

Făcea furori în anii 80

În timp ce unii artiști renunță, cu timpul, la muzică, Sabrina Salerno continuă să cânte și în prezent. Aceasta e invitată chiar și pe marile scene ale lumii. Anul trecut, în 2021, ea a susținut un concert în România. Atunci, ea a putut fi văzută și ascultată la Iași, la festivalul „Tiki Nights'.

În plus, Sabrina e cunoscută drept una dintre vedetele show-urilor „Diskoteka'. În cadrul acestora concertează cântăreți celebri, care au făcut senzație în anii 90 cu muzica dance.

De-a lungul carierei sale, Sabrina Salerno și-a exploatat și altă latură artistă. Cântăreața a cochetat și cu actoria. În total, aceasta a jucat în 12 filme. De asemenea, interpreta a reușit să facă furori și cu pictorialele ei din revistele pentru bărbați.

Sabrina, adevărul despre operațiile estetice

Având în vedere cât de bine arată și acum, la 54 de ani, mulți au fost curioși să afle dacă Sabrina a apelat sau nu la operațiile estetice. Aceasta a spus adevărul despre acest subiect într-un interviu pentru Vanity Fair.

„Sunt așa datorită șansei și alegerilor mele. Sunt norocoasă, dar îmi și dau duhul în sala de gimnastică. Acum am început și pole dance, ceea ce e chiar o provocare (…)', spunea Sabrina.

Cântăreața are un fiu

Sabrina Salerno se poate considera cu adevărat o norocoasă! Asta pentru că lucrurile îi merg la fel de bine și în plan personal. Cântăreața e măritată cu Enrico Monti de 15 ani, însă relația lor a început în urmă cu 25 de ani. Bărbatul nu-i împărtășește aceeași pasiune, fiind antreprenor din industria textilă, dar o susține în orice.

Sabrina Salerno este și mamă. Ea și soțul ei, Enrico Monti, au împreună un băiat. Acesta se numește Luca și are 19 ani.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter