Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt: "În cazul meu, boala a debutat cu..."

Publicat pe

Monica Anghel are COVID-19! Cântăreața a dezvăluit cum și-a dat seama că este bolnavă și ce a făcut mai departe, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze. Monica Anghel spune că se simte bine acum, este acasă și abordează situația cu mult optimism.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Anghel dezvăluia, ieri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, deși este vaccinată cu schema completă. Din fericire, cântăreața se simte bine, nu are nevoie să meargă la spital și a povestit cum a debutat boala.

Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt: "În cazul meu, boala a debutat cu..."Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt: "În cazul meu, boala a debutat cu..."

„În cazul meu, boala a debutat ca o răceală, gripă, dureri musculare și o stare febrilă. Din fericire, sunt un om conștiincios și mi-am făcut un test rapid care a ieșit pozitiv, după care am mers și am făcut și testul PCR.

După test, am anunțat pe toată lumea cu care am intrat în contact săptămâna trecută, nici unul din cei cu care am intrat în contact nu sunt pozitivi. Acum sunt acasă, urmez schema de tratament și totul este OK.

Înțeleg că, dacă nu eram vaccinată, existau riscuri mari, dar așa totul este mai ușor și e bine că sunt acasă', a mărturisit Monica Anghel pentru Playtech.ro.

Citește și: Lui Marcel Pavel i s-a schimbat viața total după COVID-19!Ce i-au spus medicii să facă zilnic

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19

Marcel Pavel este prieten de mulți ani cu Monica Anghel. Astfel, ca un bun amic, el nu a stat pe gânduri și a contactat-o imediat cum a aflat că s-a infectat cu COVID-19. Artistul a ținut să-i fie alături, pentru că știe cât i-a fost de greu atunci când a fost și el bolnav.

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta”, a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel crede că Monica Anghel are o formă ușoară a bolii și a mai precizat că ea ține în permanență legătura cu mediul ce-i indică tratamentul necesar.

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint. Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă.

Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc’, a adăugat el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter