Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Ce mesaj a transmis concurenta Bravo, ai stil!

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Și-au început povestea de dragoste, în urmă cu mai bine de un an, atunci când amândoi erau concurenți la Ferma. Au fost la un pas de despărțire de curând, dar se pare că separarea le-a întărit relația, iar acum par să aibă planuri mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cei doi și-au rezolvat problemele, iar dovadă stă faptul că în urmă cu câteva zile, Viviana l-a felicitat pe iubitul ei pentru medalia obținută la o cursă de caritate, iar el i-a declarat că o iubește. Anterior, ea ștersese toate imaginile cu iubitul ei de pe Instagram.

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Ce mesaj a transmis concurenta Bravo, ai stil!Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Ce mesaj a transmis concurenta Bravo, ai stil!

Mai mult decât atât, cei doi ar par că au planuri de căsătorie. Viviana participă la Bravo, ai stil! Celebrities și a vorbit, într-o emisiune TV, Vedeta a oferit un interviu la Teo Show, și a vorbit și despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

„Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!', a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Reacția actorului

Imediat după acest moment, George a apărut lângă iubita lui, pe care a sărutat-o cu patimă, iar ea i-a declarat dragostea în public.

„Te iubesc, dragostea mea! Foarte mult', i-a spus Viviana iubitului ei.

Totodată, într-un InstaStory, fanii au rămas șocat când George Burcea s-a adresat iubitei sale cu apelativul „soția mea'. Cei doi s-au filmat în timp ce acesta le spunea fanilor să o voteze pe Viviana la Bravo, ai stil!

'-Spune-le să mă voteze!

-La ce număr, iubita mea?

-Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.

-Știi că o să postez asta!

-Postează, iubita mea! Știi că te iubesc!

-Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea', a spus actorul, iar acest fapt i-a pus pe fani pe gânduri.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?Gestul care i-a dat de gol

Citește și: Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Citește și: Zi de doliu pentru aviația militară

Citește și: Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce s-a infectat cu COVID-19

De ce s-ar fi despărțit George Burcea și Viviana Sposub

Potrivit unor informații neoficiale, Viviana s-ar fi supărat foarte tare pe George Burcea după ce acesta a mers la un party numai cu băieții.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George.

O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri.

Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit.‘, a dezvăluit un apropiat al cuplului, potrivit Impact.ro.

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!’

Viviana își dorește să evolueze din punct de vedere stilistic și este convinsă că va și reuși acest lucru. Această competiție este o mare provocare pentru ea și își dorește să iasă invingătoare.

Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung.

Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare.

Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni‘, a declarat Viviana Sposub.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter